Motosiklet kazası iki cana mal oldu

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet kazası iki cana mal oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2008 12:02

Köln'de yaşayan Yusuf T. (30) ile motosikletli fotoğrafını çekmek istediği Alman arkadaşı Dennis K.( 31), Krombach kenti yakınlarında yaptıkları çekim sırasında geçirdikleri inanılmaz kazada feci şekilde can verdiler.

Haberin Devamı

Almanya'nın Köln kentinde yaşayan motosiklet sevdalısı Türk genci Yusuf T. (30) ile Alman arkadaşı Dennnis K. (31) geçirdikleri feci kazada, arkadaşlarının gözleri önünde can verdiler. Hafta sonu Kreuztal-Krombach yakınlarındaki meydana gelen olayda, Yusuf T. hareket halinde iken fotoğrafını çekmek istediği arkadaşının kullandığı ve kontrolden çıkan motosikletin altında ezilerek anında yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Dennis K. da yine olay yerinde kız arkadaşı Vanessa'nın kolları arasında öldü.

Pazar günü Köln'deki Euro 2008 final maçını izlemek üzere Kreuztal-Krombach bölgesi yakınlarındaki park yerinde buluşmak için sözleşen sekiz motosikletli arkadaş grubu yola çıktılar. Park yerine gelenler diğer arkadaşlarını beklemeye başladılar. Motosikletleriyle park yerine girenler sevgi çığlıkları ve alkışlar içerisinde karşılandı. Burada Yusuf T. otoyolun yan tarafındaki park yerinde motosikletle çeşitli hareketler yapan arkadaşlarının fotoğraflarını çekmeye başladı. Fotoğraf çekilme sırası gelen Dennis K., 100 km hızla keskin virajdan çıkarken yere yatmış olarak fotoğrafının çekilmesini istedi.

Viraja girdiğinde bir anda motosikletin kontrolünü kaybeden Dennis K. süratle Yusuf'a çarptı. 200 kilo ağırlığındaki motor, fotoğraf makinesi ile bekleyen talihsiz genci asfalta savururken, ancak ağaçlara çarparak durabildi. Saniyeler içinde gerçekleşen olayda kaçma fırsatı bulamayan Yusuf, feci şekilde can verdi. Ağır yaralanan Alman genci de kısa süre içinde grubun şaşkın bakışları arasında son nefesini verdi. Aralarında Dennis'in eşinin de bulunduğu diğer 6 genç ise gözleri önünde gerçekleşen inanılmaz kaza nedeniyle büyük şok yaşadı. Polis sözcüsü, iki gencin de büyük ihtimalle boyun kırılması ve kafatası yaralanması nedeniyle öldüklerini açıkladı. Olayda hayatını kaybeden Yusuf T.'nin evli ve 18 aylık bir oğlu olduğu belirtildi. Karısının gözleri önünde can veren arkadaşı Dennis'in ise iki çocuğu olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!