Monaco’da düğün telaşı

Güncelleme Tarihi:

Monaco’da düğün telaşı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2011 10:17

Cuma akşamı başlayacak yılın düğünü içinMonaco ışıl ışıl. Prens Albert II ile nişanlısı YeniZelandalı milli yüzücü Charlene Wittstock, ikigün sürecek düğünle evleniyor.

Haberin Devamı

MONACO’da yılın düğününe üç gün kaldı. Monaco Prensi Albert II ile nişanlısı Yeni Zelandalı milli yüzücü Charlene Wittstock, iki gün sürecek düğünle evleniyor. Monaco, ikilinin resimleriyle donatıldı. Prens Palas Şatosu ve caddeler, özel olarak getirtilen çiçekler ve ağaçlarla güzelleştiriliyor. Güvenlik önlemleri artırılırken, düğün süresince caddeler trafiğe kapalı olacak.

20 BİN DAVETLİ
9 yıl önce tanışan ve bir yıldır nişanlı olan çift için bastırılan ve 5 Euro’luk pullar kapışılıyor. Almanya Cumhurbaşkanı Wullf ve Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy ve eşlerinin de m aralarında bulunduğu 20 bine yakın davetli arasında İspanya Prensi Felipe, İsveç Prensesi Victoria, İngiltere Prensi William ile Boris Becker, Demi Moore, Karl Lagerfeld de bulunuyor.

KİLİSEDE TÖREN
Cuma akşamı The Eagles’in konseriyle başlayacak törende, Giorgio Armani’nin hazırladığı gelinlik giyecek olan Charlene Wittstock, Albert II ile nikah masasına oturacak. Balkon selamlamasından sonra şehir turu yapılacak. Protestan iken bir yıl önce katolik olan Wittstock ile Prens Albert II, 2 Temmuz’daki dini tören sonrası atlı araba ile şehir turu yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!