Möbel Ferrari’den uyku sorunu olanlar İçin kampanya

Güncelleme Tarihi:

Möbel Ferrari’den uyku sorunu olanlar İçin kampanya
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2016 09:15

İsviçre’nin önde gelen mobilya mağazalarından Möbel Ferrari, Hinwil’de uyku sorunu yaşayanlar için ‘Konforlu Uyku’ sloganıyla yeni bir kampanya başlattı. Kampanyanın en önemli özelliği, klimalı yataklar olacak.

Haberin Devamı

Yanlış yatak seçiminden kaynaklanan uyku sorununun çok yaygın olduğunu belirten Möbel Ferrari’nin sahibi Rene Ferrari, kampanya boyunca müşterilere, uzmanlar tarafından sağlıklı uyku konusunda bilgi verileceğini söyledi. Ferrari, “Sağlıklı ve rahat uyku bünye için çok önemli. Birçok uyku sorunu yanlış karyola ve yatak seçiminden kaynaklanıyor” dedi.

Tedarikçi markaları BICO ve HAPPY ile ortaklaşa düzenlenen ve kasım sonuna kadar sürecek kampanyanın en önemli özelliği, klimalı yataklar olacak. Özel geliştirilen klima özellikli yatakların uyku sorunu olan müşteriler tarafından çok tutulduğunu belirten Rene Ferrari, “Herkes gece uykuda terlemeyle ortalama üç litre sıvı kaybediyor. Sadece vücudun kaybettiği sıvıyı çeken klima özellikli yataklar, rahat uyku ve aynı zaman yatak hijyeni sağlıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

EN DOĞRUSU İKİ TEK

Yataklarda yeni trendin kişinin kilo ve vücut yapısına özel yataklar olduğunu da vurgulayan Ferrari, şu bilgileri verdi:
“Çift kişilik karyolalardaki standart yataklar, kişilerin farklı ağırlıklarına göre denge sağlamıyor. Kişilerin ağırlıklarına göre seçilen iki tek yataktan oluşan yatak en doğru seçim. Konforlu bir uyku için temel olarak vücut ağırlığına paralel yatak sertliği de artmalı. Kilosu hafif olanlar daha yumuşak yatakları tercih etmeli. Kullanılan özel materyal ve kumaş sayesinde, akarlara karşı alerjisi bulunanlar için de özel yataklarımız var.”

Möbel Ferrari’den uyku sorunu olanlar İçin kampanya

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!