Misimovic takım arıyor

Güncelleme Tarihi:

Misimovic takım arıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2010 15:55

TÜRKİYE Spor Toto Süper Ligi ekibi Galatasaray'da kadro dışı kalan Zvjezdan Misimovic Alman Bundesliga'daki eski takımı VFL Wolfsburg'un Pazar günü maçını izledi.

Haberin Devamı

Boşnak milli Misimovic'in Wolfsburg menajeri Dieter Hoeness'le anlaştığı öne sürülürken, bir yandanda Alman Medyası'nda Misimovic takım arıyor" manşetleriyle haberler çıkıyor. Alman Bild Gazetesi'nde "Misimoviç arayışta" manşetiyle verilen haberde Misimovic'in "Gelecekte nerede oyanayacağımı önümüzdeki günlerde belirlenecek. Ama bu takım kesinlikle Almanya'da olmayacak. Bundesliga'yı düşünmüyorum" sözleri yer aldı.

RUSYA'YA GÖZ KIRPIYOR
Misimovic'in transfer kurallarına göre bir futbolcunun bir sezonda sadece iki takımda oynayabilecek olması nedeniyle Bundesliga'da sadece Wolfsburg takımında oynayabilecek. Boşnak milli futbolcu Galatasaray'dan ayrılması durumunda ise Misimovic'in Türkiye ve Almanya ligleri dışında üçüncü bir ülkeye gitmesi gerikiyor. Misimovic ve menajerinin Mart ayında sezon başlayacağı Rusya Ligi'indeki takımlarla irtibata geçtikleri öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!