Milli Takımız onuruna yemek

Güncelleme Tarihi:

Milli Takımız onuruna yemek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2007 20:27

Hamburg Başkonsolosu Mehmet Dönmez, kentte Tekerlekli Sandalye Bayanlar Basketbol Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Milli Takımımızın onuruna akşam yemeği verdi.

Haberin Devamı

Kentin Eilbek semtindeki Aylin Restoran'da verilen yemeğe Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Duran Karakaya, Milli Takım coach'u Kamuran Özdemir, yardımcıları Ziya Nur Sezen, Özlem Doğan, Ahmet Keskin ve Ekrem Bektaşoğlu, ve basketçiler Hatice Uzun, Aliye Kocasoy, Seda Kınalı, Leyla Tutuş, Seyran Orman Kurt, Naciye Çakır, Asiye Emuce, Nuray Goncu, Songul Atıcı Çelik, Yasemin Can, Mine Ercan ve Dilber Koç'un yanı sıra Hamburg'da milli sporcularımızı hiç yalnız bırakmayan ağır sıklet boksörümüz Sinan Şamil Sam, Hamburg Galatasaray Spor Kulübü Derneği Başkanı Abdullah Akar, Hamburg Beşiktaşlılar Birliği Başkanı Lütfü Kortağ, Sivaslılar ve Sıvasspor'u Destekleme Derneği Başkanı Salim Yıldız da katıldı.

Başkonsolos Mehmet Dönmez, Duran Karakaya ve tüm Milli Takımımıza başarılar dilerken, "Almanya'nın Wetzlar kentinde 23 Ağustos'ta yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ilk üçe girerek 2008'de Çin'de yapılacak Engelliler Olimpiyatları için vize almanız en büyük arzumuz. Wetzlar'da yurttaşlarımızın takımımızı yalnız bırakmayacağından eminim. Sizlerle gurur duyuyoruz' dedi.

Duran Karakaya da Hamburg'daki turnuva boyunca başta Başkonsolos Mehmet Dönmez, çeşitli dernek ve kuruluş temsilcileri ve boksörümüz Sinan Şamil Sam olmak üzere, sporseverlerin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirterek, „Kendimizi evimizde gibi hissettik. Basketçilerimiz sizleri asla unutmayacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!