Milli takımımız destek bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Milli takımımız destek bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2007 14:55

Avrupa Şampiyonasına hazırlanan Tekerlekli Sandalye Bayanlar Basketbol Milli Takımımız Hamburg'da düzenlenecek dörtlü turnuvada katılmak için liman kentine geldi. Wandsbek Spor Salonunda yapılacak turnuvada millilerimiz yurttaşlarımızın desteğini bekliyor.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Wetzlar kentinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonasına hazırlanan Tekerlekli Sandalye Bayanlar Basketbol Milli Takımımız son hazırlık turnuvası için liman kenti Hamburg'a geldi.

Ev sahibi Almanya'nın yanı sıra Çin ve İngiltere'nin de katılacağını turnuva için federasyon yöneticisi Duran Karakaya, coach Kamuran Özdemir, yardımcıları Ziya Nur Sezen, Özlem Doğan, Ahmet Keskin ve Ekrem Bektaşoğlu ve basketciler Hatice Uzun, Aliye Kocasoy, Seda Kınalı, Leyla Tutuş, Seyran Orman Kurt, Naciye Çakır, Asiye Emuce, Nuray Goncu, Songul Atıcı Çelik, Yasemin Can, Mine Ercan ve Dilber Koç Hamburg yakınlarındaki Glinde'de otele yerleştiler. Milli takımımız ilk antrenmanını turnuvanın yapılacağı spor salonunda yaptı. Hamburg Belediye Sarayında onurlarına verilecek resepsiyona katılacak olan millilerimiz adına konuşan Duran Karakaya, „Wetzlar'daki Avrupa Şampiyonası için en ciddi sınavımız bu. Çok iyi hazırlanarak Avrupa Şampiyonasında ilk üçe girip 2008 yılında Çin'de yapılacak olan Engelliler Olimpiyatlarına katılma vizesini almak istiyoruz. Takımımız çok genç olmasına rağmen bunu başaracak güçte' dedi.

HEDEF OLİMPİYAT VİZESİ

Tekerlekli Sandalye Bayanlar Basketbol Milli Takımımızın hedefi dörtlü turnuvada Avrupa Şampiyonası için iyi bir hazırlık yapmak. Avrupa Şampiyonasında ilk üçe giren takımlar Engelliler Olimpiyatlarına katılmaya hak akazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!