Milletvekili Yıldız tiyatroculara Saray’ı gezdirdi

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Yıldız tiyatroculara Saray’ı gezdirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2010 16:48

Sol Parti Hamburg Eyalet Parlamento Milletvekili Mehmet Yıldız, Avrupa turnesinde bulunan Adım Tiyatro oyuncularını misafir etti ve Hamburg Belediye Sarayı’nı gezdirdi.

Haberin Devamı

SOL Parti Hamburg Eyalet Parlamento Milletvekili Mehmet Yıldız, Avrupa turnesinde bulunan Adım Tiyatro oyuncularını Hamburg Belediye Sarayı’nda misafir etti.


Hamburg El Ele Derneği (HEED) Başkanı Diyap Gökduman, yardımcısı Ali Akdemir, oyuncular Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu, Tuncay Gürel, Aybert Attila'nın aralarında bulunduğu geniş bir kadrodan oluşan ekibi, Hamburg Belediye Sarayı’nda milletvekili Mehmet Yıldız kabul etti. Hamburg Belediye Sarayı’nı gezdiren Mehmet Yıldız, “Hamburg’da çeşitli partilerden beş Türk kökenli milletvekilimiz bunuyor. Hepimizin ortak amacı burada yaşayan insanları en iyi şekilde temsil etmek ve sorunlarını parlamentoya taşımaktır” dedi. Tarihi Belediye Sarayı’na hayran kalan oyunculardan Sinan Bengier, “Bizleri böyle güzel bir Saray’da misafir ettiğiniz için çok mutluyuz. Hamburg gerçekten mükemmel bir kent” dedi. Milletvekili Yıldız, misafirlerine kahvaltı ikramında da bulundu. HEED organizesinde “Yolumuzu Bulalım” adlı müzikli güldürü oyun 28 Mart 2010’da Delphin Showpalast, Eimsbütteler Chaussee 5, 20259 Hamburg adresinde sahnelenecek. Girişin 16.30 olduğu açıklanan etkinlikten elde edilen gelirin engelliler yararına kullanılacağı açıklanırken geniş bilgi ve bilet için 0176-57056062 telefona başvurulması istendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!