Milletvekili dayanamadı

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili dayanamadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2010 12:47

BREMEN Eyalet Parlamentosu Sol Parti milletvekili Şirvan Çakıcı (30), kendisini beş aydır ağır şekilde taciz eden erkek arkadaşının ayrıldığı eşinin şikayeti üzerine dokunulmazlığını kaldırttı.

Haberin Devamı

Çakıcı, beş aydan beri beraber olduğu erkek arkadaşının eski eşini defalarca Almanya'da suç olan stalking tacizinden vazgeçmesi için uyarmasına rağmen, kıskançlık krizindeki kadın tacizlerini sürdürdü. Hem kendisi, hem de aile üyelerinin maruz kaldığı taciz uzun süre cevap vermeyen Çakıcı, kadının çok ağır bir hakareti üzerine bu kez kendini tutamayarak kısa mesaj yoluyla hakaret içeren bir cevap yazdı. Bunun üzerine kıskanç eş kısa mesajı gerekçe göstererek savcılığa “Beni öldürmekle tehdit ediyor” iddiasıyla Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.


Dokunulmazlığım kaldırıldı
Hürriyet'in telefonla ulaştığı Şirvan Çakıcı, “Hiç saklım, gizlim yok. Ancak olay adalete intikal ettiği için hukuken bu aşamada bir açıklama yapmam mümkün değil. Sadece şunu söyleyebilirim; benim üzerime düşen, kimden, neden yapılırsa yapılsın hakkımda suç duyurusunda bulunulduğunda dokunulmazlığımın arkasına sığınmamak. Hukuku engellememek için dokunulmazlığımın kaldırılmasını talep ettim. Mahkeme süreci işliyor. Kimin kime ne yaptığı ortaya çıkacak. Savcılığa hakkımda yapılan şikayet içeriğiyle, benim gönderdiğim mesajın içeriği arasında hiçbir bağ yok. Avukatım olaya güldü. Şimdi savcılığın soruşturmasını bekleyeceğiz” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!