Mickey Rourke’un ringdeki zaferi gerçek miydi?

Güncelleme Tarihi:

Mickey Rourke’un ringdeki zaferi gerçek miydi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 11:41

62 yaşındaki ünlü oyuncu Mickey Rourke’un geçen hafta Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleşen boks maçını kazanabilmek için rakibine ödeme yaptığı iddia edildi.

Haberin Devamı

İngiliz Daily Mail gazeesi dünya basınında geniş yer bulan maçın 2. Roundunda beklenmedik bir şekilde yenilen 29 yaşındaki boksör Elliot Seymour’un bir zamanlar California’da Rourke ile aynı spor salonunda antrenman yaptığını ancak 18 aydır evsiz olduğunu açıkladı.

Altın Eldiven Şampiyonu Seymour’un ailesine yakın bir kaynakla konuşan gazete “Sokaklardan kurtulmak isteyen ve boks kariyerinin bir yere gitmediğini bilen genç boksörün para karşılığında Rourke’a yenilmeyi kabul ettiğini” yazdı.

Gazete ayrıca hem Rourke’un hem de Seymour’un antrenman yaptığı Wild Card spor salonundan yetkililerle konuştuklarını ve onların da bu tezi doğruladığını belirtti.

Wild Card’ın isimini basına açıklamak istemeyen bir çalışanının “Elliot bazen burada antrenman yapar. O profesyonel bir rakip. Bu ona para verirseniz ringe çıkıp sizin karşınızda yenileceği anlamına geliyor” dediği de açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!