Michael Jackson'u uyarlayacak

Güncelleme Tarihi:

Michael Jacksonu uyarlayacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2013 12:07

Ulaş Hazar, Michael Jackson'un parçasını bağlamaya uyarlayacak.

Haberin Devamı

HOLLANDA'nın Maastricht kentinde bağlama üzerine master yapan Ulaş Hazar, 2010'da ölen efsanevi şarkıcı Michael Jackson'un 'Smooth Criminal' adlı parçasını bağlamaya uyarlayacak.

Klasik batı müziğinin ünlü Türk bestekarlarından orkestra şefi Betin Güneş ile birlikte çalışmalarını sürdürdüklerini belirten bağlama virtüözü Hazar,

"Böyle bir çalışmayla dikkatleri bir nebze olsun bağlama üzerine çekebileceğimi umuyorum. İlk albümünde klasik müzik ve caz çaldım. Daha geniş kitlelere ulaşmak adına böyle bir yolu seçtim. James Bond ve Karibik Korsanları film müziklerini de içine alacağımız bir albüm çalışması olacak. Bununla ilgili bir de klip düşünüyoruz. Michael Jackson benim için inanılmaz müthiş bir sanatçı. Bu hep yapmak istediğim bir çalışmaydı. Klasik müzikten gelen ve Türk müziğini de çok iyi bilen orkestra şefi Betin Güneş ile böyle bir çalışmayı sundum. Sanatçı dayanışması şeklinde böyle bir çalışmaya imza atmaya karar verdik. Klasik senfoni orkestrası eşliğinde bağlamanın solist olduğu bir çalışma olacak. Beğenilirse devamı gelecek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!