Mesut şampiyonluğu göbek atarak kutladı

Güncelleme Tarihi:

Mesut şampiyonluğu göbek atarak kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2012 18:18

Real Madrid, La Liga'daki 32. şampiyonluğunu perşembe günü Madrid kentinin Cibeles Meydanı’nda kutladı. Mesut Özil de yaptığı dansla kendinden geçti.

Haberin Devamı

Athletic Bilbao’yu deplasmanda 3-0 mağlup ederek La Liga’da bitime 2 hafta kala 4 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu garantileyen Real Madrid bu sevinci Madrid halkıyla yaşadı.

32. Şampiyonluğunu üstü açık otobüsle Madrid turu yaparak kutlayan Real Madrid’li oyunculara on binlerce taraftarı “Şampiyon! Ole, Ole!” tezahüratlarıyla, kornalar ve havai fişeklerle eşlik etti.

Son günlerde ekonomik kriz nedeniyle protestolara sahne olan Madrid şehrinin ünlü Cibeles meydanı, bu sefer Real Madridli taraftarların şampiyonluk naralarına ev sahipliği yaptı. Genç, yaşlı, fakir, zengin, İspanyol ve diğer ülkelerden gelen Real taraftarları kutlamalar esnasında kalecileri Iker Casillas’ın meydandaki meşhur Kibele heykelinin boynuna Real Madrid atkısını takarak yaptığı geleneksel şampiyonluk gösterisine tanık oldu. Mesut Özil'in yapdığı dans şovu herkesin beğenisi kazandı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!