Mesut mu? Müler mi?

Güncelleme Tarihi:

Mesut mu Müler mi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2010 12:18

Almanya Real Madrid’te forma giyen ve başarılı performansıyla göz dolduran Mesut Özil ile yine Dünya Kupası sonrası Bayern Münih’te oynadığı futbolla genç yaşına rağmen öne çıkan Müller’i kıyaslıyarak “Hangisi daha bütük futbolcu olacak” sorusunu soruyor.

Haberin Devamı

ALMAN Bild gazetesi Dünya Kupasının iki genç yıldızı Mesut Özil ve Thomas Müller için spor otoritelerine “hangisi daha büyük futbolcu olacak” sorusunu yöneltti. Bu iki futbolcunun da genç yaşlarına rağmen son birkaç yılda yaptıkları ilerlemeyle şimdiden dünyanın önemli futbolcuları arasına girdiğine dikkat çeken gazete, ileride hangisinin bu performansı devam ettirebileceğini, daha da ileri gideceğini spor adamlarına sordu.


Klaus Allofs (W. Bremen takımı Menajeri): Mesut daha bizde oynarken onun yeteneklerini görmek mümkündü. Müthiş bir potansiyele sahip bir futbolcu olduğu biliyoruz. Real Madrid’te başarılı olacağı da belliydi. İki genç futbolcunun ileri yıllarda kazanacakları şampiyonluklar aralarındaki farkı ortaya koyacak.


Lothar Mattheus: Müler bir dünya kulübünde forma giyiyor. Mesut’ta Bremen’de iyi bir kulüpteydi. Ama Real Madrid’te uluslar arası alanda daha da göz önünde olacak. İkisinin de müthiş bir kariyeri olacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Stefan Effenberg: Müler benim gözümde dünyanın en yetenekli oyuncusu durumunda. Almanya Van Gaal’a onu bu kadar desteklediği için teşekkür etmeli.


Van Gaal: Müller her zaman bir gol atabilir. Hep sahada var. İşte bu yönünü de çok seviyorum. Bu nedenle de sürekli oynatıyorum. Artık şef o ben değilim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!