Messi ?zbekistan'a gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Messi zbekistana gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2008 14:05

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin, Fenerbah?e'nin eski teknik direktörü Arthur Zico'nun ?alıştırdığı Bunyodkor kulübünün daveti üzerine, 19 Kasım'da Taşkent'e geleceği bildirildi.

Haberin Devamı

?zbek basını, Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin, Brezilyalı Rivaldo'nun da top koşturduğu Bunyodkor kulübünün daveti üzerine 19 Kasım'da Taşkent'e geleceğini duyurdu.

Uzreport haberine göre, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından "2008 Yılının En İyi Futbolcususu" adayları listesinde yer alan Messi, Taşkent ziyareti ?er?evesinde Bunyodkor kulübü gen? futbolcuları ile deneyimlerini paylaşacak ve bir gösteri yapacak.

Bu yıl yaz aylarında Barcelona'nın Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o'yu ülkeye davet ederek, transfer etmeye ?alışan, ardından da Euro 2008 Şampiyonu, İspanya Milli Takımı yıldız futbolcuları Carles Puyol, Andreas İniesta ve Francesc Fabregas'ı Taşkent'te ağırlayan ?zbekistan'ın Bunyodkor kulübü, son olarak Barcelona kulübü Başkanı Juan Laporta'yı ülkeye davet ederek, Barcelona ile 2 hazırlık ma?ı yapma konusunda mutabakat sağlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!