Menderes uslanmıyor

Güncelleme Tarihi:

Menderes uslanmıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2010 11:10

"Almanya Süper Starını Arıyor" yarışmasından defalarca elenen Menderes, ünlü jüri üyesi Dieter Bohlen'in "katılma yasağına" rağmen kılık değiştererek katılmayı başardığı ön elemeyi geçemedi.

Haberin Devamı

MENDERES'İN PERFORMANSINI GÖRMEK için tıklayın...

ALMANYA'daki RTL kanalında yayınlanan "Almanya Süper Starını Arıyor" isimli ses yarışmasına 2004'ten bu yana aralıksız her yıl katılan 24 yaşındaki Menderes Bağcı, yine jüri engelini aşamadı. Yarışmayı yöneten ünlü prodüktör Dieter Bohlen'in (55) her defasında beğenmediği ve "Artık seni bu yarışmada görmek istemiyorum" dediği Menderes, yine pes etmedi.


Önceki gece yayınlanan programda Dieter Bohlen'in sözlerine rağmen Menderes yine yarışmacı adayı olarak geldi. Geçmiş yıllardaki imajının aksine kravatlı, gözlüklü, uzun saçlarını şapkayla gizleyerek kılık değiştiren Menderes, Bohlen tarafından yine tanındı ve diğer jüri üyelerinden de geçer not alamadı. Menderes, Bild Gazetesi'ne, "Ümit ederim jüri üyeleri beni tanımaz. Bohlen'den korkmuyorum. Yapabileceklerimi ispatlamak istiyorum" dedi.

Haberin Devamı



Yarışmaya katılan diğer Türk genci Sinan Öztürk ise, jürinin onayıyla finallere kalmayı başardı. Öztürk salon çıkışında sevincini siyahi arkadaşı ile kutladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!