Melez Festivali, çocuklarla başladı

Güncelleme Tarihi:

Melez Festivali, çocuklarla başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2007 16:32

Ruhr Bölgesi'nde düzenlenen Kültürlerin Festivali Melez'in açılış gösterisi Petruschka Balesi'nin oyuncuları ve seyircileri çocuklar oldu. Bochum Jahrhunderthalle'de 70 çocuk, Bochum Senfoni Orkestrası eşliğinde, müziğini Rus besteci Igor Strawinsky'nin bestelediği Petruschka Balesini oynadılar.

Haberin Devamı

RUHR Bölgesinin çokkültürlü festivali Melez, Bochum Jahrhunderthalle’de çocukların gösterisi ve katılımıyla başladı. Açılış gösterisinde Ruhr Bölgesinde 70 çocuk, Bochum Senfoni Orkestrası eşliğinde ünlü kermes balesi Petruschka’yı sahnelediler. Rus besteci İgor Strawinsky’nin bestelediği masalsı baleyi çocuklar büyük bir ustalıkla oynadılar. Balenin seyircilerinin büyük çoğunluğunu da çocuklar oluşturdu. Petruschka’nın yanısıra diğer açılış gösterilerinin tümü çocuklara yönelikti. Akrobasi, kukla ve palyaço gösterileriyle çocuklar bolca eğlendiler.

BİR DİZİ ETKİNLİK

3 kasım’a kadar sürecek olan ve Bochum’un yanısıra Essen ve Herne’de düzenlenen Melez Festivalinde, birçok ülke ve sanatın birçok dalından gösteriler yer alıyor. Melez’in doruk noktasını 1 kasım’da Essen Filarmoni Salonunda Ferhat Göçer’in konseri oluşturuyor. Yine Türkiye’den genç popçu Atiye Deniz ise 3 kasım’da Bochum Jahrhunderthalle’de hayranlarının karşısına çıkacak. Festival programı ve bilet satış yerleri hakkında bilgi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!