Mehmet'i vize korkusu sardı

Güncelleme Tarihi:

Mehmeti vize korkusu sardı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2011 20:25

Almanya Hiphop şampiyonu olan ve dünyaca ünlü sanatçı Rihanna'dan birlikte dans etmek için İngiltere'den davet alan Mehmet Durmaz, vize korkusu sardı.

Haberin Devamı

Almanya ve dünyada hiphop dansında sayısız şampiyonlukları bulunan Mehmet Durmaz (17), daha önce birlikte dans ettiği dünya starı Rihanna'dan davet aldı. Madrid'de MTV Video Music Awards Şovu'na katılan Türk gencinin dansını çok beğenen ve tekrar 12 Şubat'taki İngiltere'deki programına çağıran Rihanna'nın programına katılmak isteyen Mehmet, daveti alır almaz geçen hafta cuma günü İngiltere'nin Düsseldorf Başkonsolosluğu'na başvurduğunu, ancak yaşının küçük olması nedeniyle ebeveynlerden biriyle başvurması gerektiğinin kendisine söylediğini kaydetti.

İKİ GÜNÜ KALDI
"Bu perşembeye kadar vize alamazsam, 12 Şubat'ta Rihanna'nın İngiltere'de canlı olarak televizyonda yayınlanacak dans şovuna katılamayacağım" diyen Mehmet, hafta başında babası İbrahim'le birlikte yeniden vize başvurusunda bulunduğu ve işlemleri hızlandırmak için bir vize şirketini devreye soktuklarını söyledi. Köln'de yaşayan Mehmet Durmaz, "Vize şirketi garanti vermedi. İşlemleri en az bir hafta sürebiliyormuş. Durumu izah etmek için aradık ama konsolosluğun telefonuna kimse çıkmadı. Bir çok kez gittiğim Amerika için vizem var. Yarına kadar vizem alamazsam, ne cuma günkü provalara ne de cumartesi günkü canlı yayına katılabilirim. Böylelikle büyük bir şansı elimden kaçırmış olacağım. Hayallarim suya düşecek" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

300 dansçının ön elemeden geçtiği MTV Video Music Awards Şov programına çağrılan Mehmet, İngitere'ye gidebilirse, dans yeteneğini bir kez daha Rihanna'yla dans ederek gözler önüne serebilecek.

ALMAN VATANDAŞLIĞINA BAŞVURACAK
Mehmet'in babası İbraDurmaz, 2007 ve 2008 yıllarında iki kez Almanya Gençler Şampiyonu, 2008 Dünya Gençler ikinciliği, 2009 yılı Dünya Şampiyonluğu ikinciliği, büyükler kategorisinde son iki yılın Almanya Hiphop Dans Şampiyonu olan oğlu Mehmet'in İngiltere'ye gidebilmesi için dua etmeye başladıklarını söyledi. İbrahim Durmaz, "Oğlum şuan 17 yaşında. Yaşı 18 olunca Alman vatandaşlığı için müracat etme kararı aldı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!