Mannheim Türkspor dolu dizgin

Güncelleme Tarihi:

Mannheim Türkspor dolu dizgin
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2007 19:05

Mannheim bölgesi Bezirksliga'da mücadele eden Mannheim Türkspor, zirve yolunda emin adımlarla ilerliyor. Mannheim Türkspor, 2007-2008 sezonunun ilk 4 maçında 2 galibiyet ve 2 beraberlik sonucu aldığı 8 puanla zirve yolunda iddialı konuma geldi.

Haberin Devamı

Sezonun ilk haftasında FC Hochstaett Türkspor ile karşılaşan Mannheim Türkspor, golsüz sona eren derbiden aldığı bir puanın ardından oynadığı son iki karşılaşmada önce FV 03 Ladenburg takımını 1-0 daha sona ise FV Fortuna Heddesheim’ı 2-0 mağlup etti. Temsicimiz bu hafta deplasmanda karşılaştığı TSV Neckerau ile 1-1 berabere kalarak, puanını 8’e çıkardı.

Sezon başında göreve getirilen teknik direktör Yahya Güder’le başarılı maçlara imza atan Türkspor, oynadığı güzel futbolla hem taraftarlarını sevindirdi hem de zirve yolunda iddialı olduğunu gösterdi.

HAFTAYI BİR PUANLA TAMAMLADI

Türkspor bu hafta deplasmanda TSV Neckarau ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip 54. dakikada 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan temsilcimiz Türkspor, 72. dakikada oyuna ikinci yarıda giren Bumin’in ayağından skora dengeyi getirdi: 1-1.

Maçın ilerleyen dakikalarında tarafların çabası başka gol getirmeyince Mannheim Türkspor zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılarak yenilmezliğini devam ettirdi. Mannheim Türkspor ilk 4 hafta sonunda 8 puanla ligde 4. sırada kendine yer buldu.


M.TÜRKSPOR: Yusuf, Orhan, Üçler, İsa, Bülent, Hasan Uğurlu, Hasan Türk, Mehmet (Kadir), Serhat, Hakan (Bumin), Cihan.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!