Mannheim Türkspor’dan büyük başarı

Güncelleme Tarihi:

Mannheim Türkspor’dan büyük başarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2010 12:33

Aralarında Regionalliga, Landesliga ve verbandlig a takımlarının bulunduğu MorgenMasters kupasında üçüncü oldu.

Haberin Devamı

BEZİRKSLİGA’DA mücadele eden Mannheim Türkspor aralarında üst liglerden takımların da bulunduğu ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Morgenmasters Kupası’nda büyük bir başarıya imza atarak, salon futbol turnuvasında üçüncü oldu.


Bölgenin en büyük gazetelerinden Mannheimer Morgen’ın düzenlediği ve Mannheim MSV Halle’de gerçekleştirilen salon turnuvasında grup maçlarını başarıyla tamamlayan Türkspor yarı finale yükseldi. Yarı final maçında Landesliga takımlarından VfR Mannheim’a 3-1 yenilen Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz üçüncüncülük maçında ise bir zamanların ünlü Alman futbolcusu Mario Basler’in takımı ATSV Wattenheim’ı 5-3 yenerek üçüncü oldu. Türkspor, Basler’in takımını grup maçlarında da yenerek sansasyonel bir sonuç elde etti.


ŞAMPİYON SV WALDHOF

Haberin Devamı

Kupanın final maçında ise VfR Mannheim’ı 3-2 yenen SV Waldhof 07 Mannheim şampiyon oldu. Kenan Koçak’ın antrenörlüğünü yaptığı Türkspor final serisinde SV 98 Schwetzingen, Arminia Ludwigshafen, ATSV Wattenheim ve SV Olympia Biebesheim gibi takımları yendi. Turnuvada Mannheim Türkspor futbolcularından Hamit, Nias ve Fatih sakatlanması büyük şansızlık oldu. Mannheim Türkspor onursal başkanı Adnan Kahraman ve kulüp yöneticileri turnuvada kendilerinden daha üst liglerde oynayan takımlara karşı oynadıkları başarılı futboldan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


LİGDE İKİNCİ SIRADA


Mannheim Türkspor bu yıl iyi bir çıkış yakalayarak, Mannheim bölgesi Beziksliga’da ilk yarıyı liderin üç puan gerisinde ikinci olarak tamamladı. Türkspor’un MorgenMasters’da aldığı bu başarılı sonuç, ligin ikinci yarısında büyük moral olurken, takımın lige hazır olduğu gözlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!