Mainz’a Frankfurt çelmesi

Güncelleme Tarihi:

Mainz’a Frankfurt çelmesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2010 18:11

Bundesliga ikinci sırada yer alan Mainz, Hessen derbisinde Frankfurt’a 2-1 yenildi. Wolfsburg, Werder Bremen maçı hakem Deniz Aytekin’in iki penaltı çalmasına rağmen 0-0 sonuçlandı.

Haberin Devamı

BUNDESLİGA’NIN 15’inci haftasında iki penaltı düdüğünün çalındığı Hessen derbisinde Eintracht Frankfurt evinde konuk ettiği Mainz’ı 2-1 ile geçti. Ev sahibi takımın gollerini Russ(35 dk) ve penaltıdan Gekas (84 dk) atarken, Mainz’in tek golü Halil’in sebep olduğu penaltıda Schürrle’den geldi. Halil Altıntop ilk yarının sonunda Skibbe tarafından oyundan alınırken, Mainz forması giyen Malik Fahti 90 dakika sahada kaldı.

DENİZ AYTEKİN’DEN İKİ DAKİKADA İKİ PENALTI KARARI
Türk hakem Deniz Aytekin’in yönettiği ve iki dakika içinde iki penaltı düdüğü çaldığı maçta Wolfsburg ile Werder Bremen 0-0 berabere kaldı. Bremen’de Frings’in kullandığı penaltıyı Benaglio kurtarırıken, Wolfsburg’ta Dzeko penaltıyı dışarı attı. Bu maçta uzun yıllar Werder Bremen forması giyen Diego Bundesliga’da ilk defa eski takımına karşı forma giydi. Freiburg evinde konuk ettiği Hamburg’u üçüncü dakika da Cisse’nin golüyle 1-0 yenerek iki hafta sonra üç puan aldı. Freiburg’ta Ömer Toprak, Hamburg’ta Tunay Torun onbirde başladı. Ömer karşılaşmanın 71’inci dakikasında bir hava topu mücadelesinde omzunun üzerine düşerek sakatlandı ve oyundan alındı. Geçen haftanın başarılı ismi Tunay 59’uncu dakikada yerini Guerrero’ya bıraktı. Hamburg bu sezon üst üste dördüncü deplasmanından da puansız dönmüş oldu.

STUTTGART ŞANSINI KULLANAMADI 1-1
Baden-Württemberg derbisinde Stuttgart sahasında uzun bir süre on kişi oynayan Hoffenheim ile 1-1 berabere kaldı. Hoffenheim’in Salihoviç (11 dk) ile öne geçtiği maçta Stuttgart’ın golü 34’üncü dakika da Harnik’ten geldi. Konuk ekipte Vorsah 41’inci dakika da kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Stuttgart’ta ilk onbirde başlaması beklenen Serdar Taşçı ısınma hareketleri sırasında sakatlanınca yerini Niedermeider’e bıraktı.

HANNOVER MÖNCHENGLADBACH’I DEPLASMANDA DEVİRDİ 2-1
Ligin alt sıralarında yer alan Mönchengladbach sahasında Hannover’e üç dakika da yediği iki golle 2-1 yenildi. Mönchengladbach’ın Bradley (18 dk) ile 1-0 öne geçti. Hannover bu gole ikinci yarıda Hanke (73 dk) ve Ya Konan’dan (75 dk) ile cevap verdi ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Ev sahibi takımda Bobadilla 43’üncü dakika da kırmızı kart gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!