Mahir Oral ringe çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Mahir Oral ringe çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2010 15:49

Mahir Oral Uluslararası Dünya Boks Federasyonu Şampiyonluğu (IBF) için 30 Ekim Cuma gecesi Rostock'ta Alman boksör Sebastian Sylwester ile altın kemer için döveşecek.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Hamburg kentinde doğup büyüyen Mahir Oral, Uluslararası Dünya Boks Federasyonu Şampiyonluğu (IBF) için 30 Ekim Cuma gecesi Rostock Kenti'inde Alman boksör Sebastian Sylwester ile altın kemer için döveşecek. Alman boksör Sylwester ile karşı karşıya gelecek. Oral, bu karşılaşma ile ikinci kez dünya şampiyonluğu için ringe çıkmış olacak.

30 Ekim'de Rostock'ta

Avrupa ve WBA kıtalararası şampiyonlukları bulunan Türk boksör Mahir Oral, Rostock'ta yapacağı ünvan maçını kazanarak altın kemeriin yeni sahibi olacağını söyledi. Antrenörü Bülent Başer ile birlikte katıldığı Rostock Balu Oteli'ndeki galayla ilgili toplantıda konuşan Mahir Oral "En büyük hedefim, IBF dünya Şampiyonluğu ünvan maçında alacağım altın kemeri Türkiye'ye getirmek ve onu uzun yıllar koruyabilmek ” dedi.

Hedefi rakibini yıkmak

Alman boksör Felix Sturm ile yaptığı maç öncesi hazırlıklarını Sylvester ile birlikte yaptığını hatırlatan Mahir Oral "Dolayısıyla onu çok iyi tanıyorum. Güçlü bir boksör ama ben ondan daha iyiyim ve kendime güveniyorum. Tek hedefim rakibimi yenip dünya şampiyonu olmak." diye konuştu. Alman boksör Sebastian Sylvester da "Mahir Oral zorlu bir rakip. Artur Abraham maçında bunu gösterdi ve özellikle ilk rauntlarda çok tehlikeli." dedi.

Türkiye de çalışacaklar

Antrenör Bülent Başer ise Almanya'da günde iki antrenman yaparak hazırlandıklarını vurgulayıp "Çok çalışıyoruz Mahir, bu unvan maçını kazanarak dünya şampiyonluğu kemerinin sahibi olacak. Çalışmalarımızı bir süre Türkiye'de sürdüreceğiz. Planımız 12 raunttan önce maçı bitirmek yönünde. Alman rakibimiz evinde oynayacağı için fazla uzatmak istemiyoruz." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!