Magath'ın ehliyeti 1 ay alınacak

Güncelleme Tarihi:

Magathın ehliyeti 1 ay alınacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2009 13:34

FC Schalke 04' ün teknik direktörü Felix Magath'ın sürücü ehliyeti bir ay süreyle alınacak. Flensburg Trafik Sicil Dairesi' nde siciline de 3 puan yazılacak olan Magath ayrıca 320 Euro para cezası ödeyecek

Haberin Devamı

ALMAN Bundesliga takımlarından FC Schalke 04'ün teknik direktörü Felix Magath'ın sürücü ehliyeti aşırı sürat yaptığı gerekçesiylebir ay süreyle alınacak. Flensburg Trafik Sicil Dairesi'nde siciline de 3 puan yazılacak olan Magath ayrıca 320 Euro para cezası ödeyecek.


Wolfsburg antrenörü iken Wolfsburg plakalı otomobille Eulzen yakınlarındaki oto yolda en fazla izin verilen saatte 100 kilometre yerine 143 kilometre hızla giden Magath radara yakalanmıştı. 43 kilometre hızlı gittiği gerekçesiyle Uelzen Trafik Dairesi tarafından kendisine gönderilen cezaya itiraz eden Magath'ın duruşması Uelzen Yerel Mahkemesi'inde yapıldı. Duruşmaya gelmeyen ve avukatta görevlendirmeyen Magath'ın itirazını mahkeme başkanı Stefan Rothenberg, kabul etmeyerek ilk cezayı onadı. Mahkemeyi izlemeye gelen yaklaşık 50 kişiyle birlikte Magath'ın gelmesini bekleyen Rothenberg, Magath ve avukatların davaya katılmayacakları yönünde bir dilekçe vermediklerini ifade etti. Duruşmaya tanık olarak Magath'ın 30 Mart 2009 tarihinde hızlı gittiğini tesbit eden 3 polis memuruda davet edilmişti. Büyük güvenlik önlemleri alınan mahkemedeki davayı izlemek için gelenlerin büyük çoğunluğunun antrenörlerini görmek için gelen Schalke taraftarı olduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!