Madalya ile döndüler

Güncelleme Tarihi:

Madalya ile döndüler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2007 23:24

Tekvando Avrupa yıldızlar şampiyonasında, Alman Milli Takımı adına dövüşen Rabia Güleç bronz, Tahir Güleç ise gümüş madalya aldı.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Nürnberg kentinde faaliyet gösteren ve bir birçok başarıya imza atan Özer tekvando okulunun iki sporcusu Rabia Güleç ile Tahir Güleç, geçen hafta Macaristan’da yapılan Avrupa yıldızlar tekvando şampiyonasından madalya ile döndüler. 4.dan Özer Güleç’ in yetiştirdiği sporcularımızın başarısı Alman tekvando dünyasında takdirle karşılandı.

BRONZ ALDI

Turnuvaya,29 ülkeden 378 sporcu katılırken, bayanlar 55 kiloda mücadele eden Rabia Güleç,Sırp ve yunan kiplerini devirdi. Yarı finalde Fransız rakibine şansız bir şekilde yenilen Rabia bronz madalyanın sahibi oldu.

GÜMÜŞ ALDI RAKİBİ ONUN ELİNİ KALDIRDI

Erkekler 53 kiloda mücadele eden Tahir Güleç kendinen yaşca büyük rakipleri ile mücadele etti.
Tahir, Portekiz, Güney Kıbrıs,Polonya ve İsveç ’li rakiplerini birer birer devirdi. Final ’de Azeri rakibine son saniyede verdiği puanla yenilen Tahir Güleç gümüş madalya alırken, Azeri rakibi tarafından eli havaya kaldırıldı.

MUTLU OLDUM

Avrupa yıldızlar tekvando şampiyonası ardından bir açıklama yapan tekvando hocası Özer Güleç, çok mutu olduğunu belirterek, iki sporcusunun güçlü rakipleri arasından sıyrılarak madalya almalarını sevinçle karşıladığını söyledi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!