Maçta kavga 5 kırmızı kart

Güncelleme Tarihi:

Maçta kavga 5 kırmızı kart
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2010 10:32

Almanya'da Wiesbaden Munzurspor-VFR Wiesbaden maçından sonra her iki takımın oyuncuları arasında kavga çıktı. Futbolcuların birbirleriyle yumruk tekme girdiği kavga polisin gelmesiyle son bulurken maçın hakemi üçü Munzursporlu olmak üzere 5 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Wiesbaden kentinde futbol amatör ligde Wiesbaden Munzurspor ile Tufan Dalgıç/ın antrenörlüğünü yaptığı Alman VfR Wiesbaden takımları arasında karşılaşma sonrası kavga çıktı. Munzurspor'un sahası Rambach'ta pazar günü oynanan karşılaşmada konuk ekip VfR maçtan 4-2 galip ayrıldı. Bitiş düdüğüyle birlikte her iki takımın oyuncuları arasında yumruk ve tekmeleşmeye varan kavga çıktı. Kavgayı ayırmak üzere dört ekip otosu geldi. Hakem üçü Munzursporlu olmak üzere 5 futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Wiesbaden Polisi, kavgada bazı futbolcuların yaralandığını bildırdı. Olay Hessen Futbol Federasyonu Wiesbaden Bölgesi Ceza Kurulu'na aksetti.

Munzurspor Başkanı Düzgün Yıldırım "Kavganın çıkması çok üzücü. Olmamaması gerekirdi. Takımımız bu sezon sadece 1 galibiyet ve bir beraberlikle dört puanla sonuncu sırada. Çok farklı yenilgiler almamıza rağmen hep centilmence mücadele ettik" dedi ve kavganın VfR Wiesbadenli bir Türk kökenli bir futbolcularının bir yöneticilerine küfür etmesiyle başladığını öne sürdü.

VfR Wiesbaden'in antrenörü Tufan Dalgıç kavganın olmasından dolayı üzüntülü olduğunu belirtip şunları söyledi. "Bizim takımda 4 Türk futbolcu var. Maçta futbdolcumuz A. ile Munzursporlu C. arasında küçük bir sözlü tartışma yaşandı. Maç sonunda ben futbolcumu alıp soyunma odasına giderken rakip 5 futbolcumu rakip futbolcu ve yöneticileri kovaladılar. Birinin"onlara vurun" sözleri kavgayı alevlendirdi. Tekme ve tokatlar havada uçuşmaya başladı. Üç futbolcumuzu hastaneye götürdük. Birisinin burnu kırık, diğer ikisinin ise yüz ve boyunlarında çizikler, morlukları var, birisinin kaburgası kırık" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!