Lüdenscheid ikinci Nuri Şahin'i yetiştiriyor

Güncelleme Tarihi:

Lüdenscheid ikinci Nuri Şahini yetiştiriyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2013 16:10

Lüdenscheid şehiri, Nuri Şahin'den sonra 2. bir futbolcuyu daha Bundesliga'ya kazandırma yolunda. Şu anda MSV Duisburg'un U-19 takımında oynayan Aykut Erdoğan'ın hedefi önce Bundesliga sonra Türk Milli takımı.

Haberin Devamı

LÜDENSCHEİD kenti Nuri Şahin'den sonra 2. bir futbolcuyu daha hem Alman hem de Türk futboluna kazandırmaya hazırlanıyor. MSV Duisburg kulübünün U-19 takımında top koşturan Aykut Erdoğan'ın (17) hedefi önce Bundesliga sonra da Türk Milli takımı. Futbola Rot-Weiss Lüdenscheid kulübünün minikler takımında başlayan ve sırasıyla; VfL Bochum, SF Oestrich, Bergisch-Gladbach ve son olarak MSV Duisburg kulüplerinde top koşturan Aykut Erdoğan:

“Şu anda U-19 kategorisinde Alman 1. Ligi'ndeki MSV Duisburg takımında oynuyorum. Sol bek ve orta saha oyuncusu olmama rağmen ligde 2 golüm var. Şu ana kadar Türkiye adına bir teklif almadım. Bölge sorumluları tarafından izlendiğimi duydum ama hala davet yok. Herhalde önce Bundesliga'da oynamamızı ve Almanlar tarafından keşfedilmemizi bekliyorlar. Ancak ben şimdiden söylüyorum. Öncelikle hedefim öğrenimime devam etmek ve buna paralel olarak önce Bundesliga ardından ayyıldızlı formayı giymek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!