Lucescu sahaya daldı!

Güncelleme Tarihi:

Lucescu sahaya daldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2020 12:42

Bir dönem Beşiktaş, Galatasaray ve A Milli Takımımız'ı çalıştıran Mircea Lucescu, Ukrayna 1. Ligi'nde oynanan Dinamo Kiev-Kolos Kovalivka maçında adeta çılgına döndü, sahaya daldı. Kolos takımının deneyimli forveti, eski Akhisarsporlu Seleznov rakip takımın 10 numarasına sert faul yapınca ortalık karıştı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ukrayna 1 Ligi'nde dün oynanan Dinamo Kiev-Kolos Kovalivka karşılaşmasına ev sahibi ekibin teknik direktörü Mircea Lucescu damga vurdu. Deneyimli teknik adam, 2-2 sona eren mücadelenin ikinci yarısında sinirlerine hakim olamayarak sahaya daldı, orta yuvarlağa kadar giderek hakeme itirazda bulundu.

Galatasaray ve Beşiktaş’ın eski çalıştırıcısı olan Rumen teknik adam ilk olarak maçın 31. dakikasında Yevhen Seleznov’a gösterilen sarı karta sinirlendi, saha kenarından hakeme itirazlarda bulundu.

Lucescu sahaya daldı

Bursaspor, Akhisarspor ve Karabükspor’da uzun yıllar forma giyen Kolos takımının deneyimli forveti, rakip takımın 10 numarası Shaparenko’ya son derece sert ve sakatlayıcı bir harekette bulundu.
Lucescu sahaya daldı

Kırmızı kart talep eden Lucescu ve yardımcıları hakemin pozisyonu sarı kartla geçiştirmesine büyük tepki gösterdi ve uzun süre itirazlarda bulundu.

Haberin Devamı

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmada ikinci yarı Seleznov’un penaltıdan attığı golle başladı. 54’te hakemin Dinamolu futbolcu Shepelev’e önce sarı kart çıkarması, ardından monitörden pozisyonu izleyerek kırmızı kartına başvurması Lucescu’yu adeta çıldırttı.

Lucescu sahaya daldı

Deneyimli teknik adam sinirlerine hakim olamayarak sahanın içine daldı. Orta yuvarlağa kadar giden Lucescu, bu bölgede hakeme yoğun itirazlarda itirazlarda bulundu. Valeriy Lobanovskiy Stadyumu’nda bunun ardından daha da şaşkınlık yaratan bir olay yaşandı. Sahayı terk eden Lucescu doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu.
Lucescu sahaya daldı

Hakem tarafından dışarı atıldığı düşünülen Mircea Lucescu, birkaç dakika sonra tekrar geri döndü. İçerden çıkan Rumen çalıştırıcı yeniden yedek kulübesindekini yerini aldı.

Haberin Devamı

İki penaltı kararı verilen, dört golün atıldığı, 8 sarı, 2 kırmızı kartın çıktığı maçta oyuna hiç girmeyen Beşiktaş’ın eski kalecisi de karta maruz kalan oyuncular arasında yer aldı. Dinamo Kiev yedek kulübesindeki Denys Boyko, 90 dakikanın ardından sarı kart gördü.

Lucescu sahaya daldı
Mircea Lucescu maçın ardından basın toplantısında hakemlere ve VAR kullanımına ateş püskürdü.
Lucescu sahaya daldı

Seleznov’un yaptığı sert harekete sadece sarı kart çıktığını hatırlatan Lucescu şunları söyledi: “VAR ne için var hala anlayamıyorum. Video teknolojisi ilk yarıda neden kullanılmadı? Shaparenko’nun neredeyse bacağı kırılıyordu. VAR sadece ortalığı karıştırıyor”
Lucescu sahaya daldı

Lucescu daha önce de bir çok kez sahaya girerek vukuatlara imza atmıştı. 2014’te Shakhtar Donetsk’in başındayken, rakibin sertliğine sinirlenerek Olimpik Donestk ile yaptıkları hazırlık maçında takımını sahadan çekerek maçı sonlandırmıştı.

Haberin Devamı

Bundan bir yıl sonra ise Atletico Mineiro ile Shaktar Donetsk arasında oynanan hazırlık maçında bir pozisyona sinirlenen Mircea Lucescu, sahaya girip olay çıkarmıştı.

BAKMADAN GEÇME!