Londra'dan sonra Viyana şubesini de açtı

Güncelleme Tarihi:

Londradan sonra Viyana şubesini de açtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2014 13:57

Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından Yataş Mobilya, yurtdışında büyümeye devam ediyor. Yataş Mobilya, Londra’dan sonra Avusturya’nın başkenti Viyana’da da bir şube açtı.

Haberin Devamı

Yataş Mobilya’nın sahibi Nuri Öztaşkın, açılışta "Üç ay önce Londra’da yeni bir mağaza açtık. Şimdi de Viyana’da ilk şubemizle hizmet vereceğiz. Kazakistan Çimkent’te ve Çin’de şubelerimiz açıldı. Yeni açılımlarla daha rekabetçi fiyatlara gelebiliyoruz. Böylelikle ülkeler çapında tüketicilere hem hesaplı hem de zevklere uygun ürünler yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Öztaşkın, farklı ülkelerde farklı zevklere uygun ürünler yapmayı başarmaları durumunda açılımların devamının geleceğini belirtti. Piyasanın her yerde zor olduğunu belirten Öztaşkın, "İşi kolaylaştırmak daha fazla kafa patlamamız gerekiyor" dedi.

Öztaşkın, Viyana’daki bayilerinin işletmecisi olan Sinan Şahinol’u tercih sebeplerini de, "Bir kere oldukça heyecanlılar. Sektörün içinden gelen ve yakından tanıyan insanlar. Rekabetçi firmalarda çalışmış isimler. Konuya hakimler ve kendileri ile başlamaktan gurur duyuyoruz ve rahatız. Onlar yürüdüğü sürece arkalarında duracağız ve kendileri ile yürüyeceğiz" şeklinde özetledi.

Haberin Devamı

Çok sayıda işadamının katıldığı mağazanın açılış kurdelasını Viyana Büyükelçisi Mehmet Hasan Göğüş ve Nuri Öztaşkın birlikte kesti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!