Londra'da Anneler Günü coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Londrada Anneler Günü coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2008 20:18

Londra'da, Anneler Günü kutlamaları çerçevesinde dün İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi'nde (İAKM-Cemevi) Kadın Kolları tarafından bir etkinlik gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Cemevi salonunda akşam saat 18.00’de başlayan etkinliğe katılımın yüksek olduğu gözlenirken, bu yılki Anneler Günü’nün İAKM ve Cemevi’nin kuruluşunun 15. yıldönümüne rastlaması münasebetiyle de, coşku doruk noktasına ulaştı. Açılış konuşmasını yapan Kadın Kolları Başkanı Hüsniye Gürlek, tüm dünyada kutlanan Anneler Günü’nün anlam ve önemini vurguladı. 'Dünyada milyonlarca ana, bugün çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır' diyen Gürlek, Anneler Günü’nün sadece bir günle sınırlı kalmaması' temenisinde de bulundu.

Ardından Türkan Kaya adlı bir anne, '7 yaşında olmasına rağmen annesini hiç hatırlamayan bir çocuğun yüreğinden geçenleri şiirsel bir tarzda' davetlilere sundu. Gecede, cemevinin kuruluşundan bu güne kadar gönüllü katkılarından dolayı Meryem Öztürk, ayrıca Rahime Erdoğan ve Fatma Aslan da, organizeye katkı sağlamaları nedeniyle birer buket çiçekle ödüllendirildi. İlerleyen saatlerde geceye katılan davetliler piyanist Zeynel eşliğinde, Anneler Günü coşkusu yaşadılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!