Lindow'da kamp yapıyorlardı

Güncelleme Tarihi:

Lindowda kamp yapıyorlardı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2009 16:21

Berlin'e yaklaşık 100 kilometre uzaklıkta Lindow kasabasından kamp yapan Berlin Türkiyemspor B Genç takımındaki futbolcular aşırı sağcı Alman gençlerin saldırısına uğradı.

Haberin Devamı

Doğudaki Brandenburg Eyaleti"ndeki kasabadaki spor tesisinde kamp yapan takımdan 10 kadar futbolcu spor tesisine yakın kasabaya inince 15 kadar Alman gencin önce sözlü sonra da fiziki saldırısına uğradı. Fiziki saldırıda hafif yaralanan futbolcular hastanede ayakta tedavi edildi.
Alt yapı sorumlusu Adnan Akbaba, “Pazartesi akşamı gençler antreman sonrası inince aynı grup sataşmış. Fakat gençler dönünce bunu bize söylemedi. Önceki akşam yine kasabaya inince aynı grup ile karşılaşmışlar. Bu kez saldırıya uğramışlar" dedi. Olay üzerine antrenör Özkan Berber kampı yarıda keserek dün akşam saatlerinde 14-16 yaşlarındaki futbolcularla birlikte 25 kişilik kamp grubuyla Berlin'e döndü. Polis olayla ilgili soruşturma açıldığını bildirdi.
Berlin'e Türkiyemspor, dört yıldır bu tesiste kamp yapıyor. İki yıl önce de Ankaraspor bu tesiste kamp yapmıştı. Daha önceki kamp dönemlerinden herhangi bir olayla karşılaşılmadığı da belirtildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!