"Lige hazır hale gelmek istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Lige hazır hale gelmek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2012 12:51

Mersin Yenişehir, gelecek sezon takım kurmak için başlattığı çalışma kapsamında hazırladığı mali bütçe raporunu Mersin Valiliği'ne sundu.

Haberin Devamı

Antrenör Osman Özoğlu, maddi ve manevi açıdan sıkıntı içerisinde geçirdikleri sezonun ardından ligde kalmayı başardıklarını söyledi.

Bunun üzerine Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun kendilerini makamında kabul ettiğini ve gelecek yıl Avrupa'yı hedefleyen bir takım kurulması yönünde çalışmalar yapılmasını istediğini hatırlatan Özoğlu, şunları kaydetti:
“Valimiz, 2013 Akdeniz Oyunları'nın yapılacağı Mersin'de, hentbolda üst sıraları ve Avrupa'yı hedefleyen bir takım kurmak için çalışma yapmamızı, bunun için oluşturulacak bütçeyi kendisine bildirmemizi söyledi. Biz de zaman geçirmeden mali tablo çıkarmak için başladığımız çalışmayı tamamladık. Üst sıraları, orta sıraları ve alt sıraları hedefleyen üç farklı bütçe raporunu kulüp başkanı Şeref Tan ve yönetici Mustafa Alan ile beraber spordan sorumlu Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin'e sunduk. İlk görüşmede olumlu mesajlar aldık.”

Valiliğin kendileriyle ilgilenmesini ve destek sözü verilmesinin, Mersin hentbolu adına “mutluluk verici gelişme” olarak değerlendiren Özoğlu, “Verilecek karar doğrultusunda transfer çalışmalarına en kısa sürede başlayarak lige hazır hale gelmek istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!