Kültürlerarası Diyalog sergisi

Güncelleme Tarihi:

Kültürlerarası Diyalog sergisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2012 17:53

SAKARYA Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin hazırladığı ‘Kültürlearası Diyalog’ sergisi Berlin Başkonsolosluğu’nun himayesinde Türk Evi’nde açıldı.

Haberin Devamı

Açılışa ev sahibi Başkonsolos Mustafa Pulat’ın yanısıra Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Nilgün Bilge olmak üzere sergide eserleri yer alan diğer öğretim üyeleri Prof. Hayriye Koç Başara, Mustafa Erden, Murat Ertürk, Neslihan Özgenç ve Didem Atış Özhekim katıldı.

Başkonsolos Pulat, “Değerli sanatçılarımızın çalışmalarını kültürlerarası diyalog ve yakınlaşmaya en üst düzeyde katkıda bulunacağına inanıyorum“ dedi. sanatçılar adına söz alan Dekan Prof. Bilge, Pulat’a teşekkür ederek,

“Farklı kültürlerden gelen farklı sanatçıların hem birleştirici özelliği, hem de çeşitli kültürlerden getirdiği zenginliği sizlere tanıtmak istedik” dedi.

Sergide, tuval üzerine 10 tane yağlı boya eser, 3 heykel ve 2 seramik, keçe üzerine 2 apike eser yer alıyor. Ayrıca bir de dijital baskı eseri olmak üzere toplam 21 eser sergileniyor.

Sergi 19 Ekim’e kadar Salı-Cuma günleri 12.00-16.00 arası veya randevu ile gelen özel gruplara açık olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!