Korkut'un yerine yeni isimler konuşuluyor

Güncelleme Tarihi:

Korkutun yerine yeni isimler konuşuluyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2015 11:17

Hannover 96 dokuz maçtır galip gelemiyor. Başkan Martin Kind'in sahip çıkmasına rağmen, Dortmund maçında olası bir yenilgide Teknik Direktör Korkut'un koltuğunun sallanacak. Yerine geçecek isimler şimdiden konuşulmaya başlandı bile.

Haberin Devamı

BUNDESLİGA ekiplerinden Hannover teknik direktörü Tayfun Korkut, göreve geldiğinden beri en zor günleri geçiriyor. Başında bulunduğu Hannover 96 takımı dokuz karşılaşmadır galip gelemiyor. Hannover yarın sahasında Dortmund ile oynayacak. Bu maçta alınacak sonuç Korkut'un kaderini de belirleyecek.

KİND'E BASKI ARTIYOR

Alınan kötü sonuçların sorumlusu olarak Tayfun Korkut gösteriliyor. Gönderilmesi için de kulüp çevresinde kulisler yapılırken, Korkut'un arkasında duran Başkan Martin Kind'e de baskı artıyor. Kimi futbolcuların da Korkut'a karşı tavır aldığı ileri sürülürken, teknik direktörün gitmesi durumunda yerine geçecek isimler de gündeme gelmeye başladı.

Tayfun Korkut'un Dortmund maçından sonra gönderilmesi durumunda onun yerine Bruno Labbadia ve Felix Magath'ın yanı sıra Paderborn Teknik Direktörü Andre Breitenreiter de olası adaylar arasında olduğu belirtiliyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!