Korkunç cinayet girişiminde şüpheli kurbanın kocası!

Güncelleme Tarihi:

Korkunç cinayet girişiminde şüpheli kurbanın kocası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2015 16:24

Geçen ay İngiltere’nin Wiltshire bölgesinde bulunan ve Stonehenge’e de ev sahipliği yapan Salisbury Platosu’nda gerçekleştirdiği bir hava dalışı sırasında paraşütünün açılmaması nedeniyle 1 km yükseklikten yere çakılarak ağır yaralanan Victoria Cilliers’in (39) başına gelenlerle ilgili olarak başçavuş kocası Emille’in (35) gözaltına alındığı açıklandı.

Haberin Devamı

Deneyimli bir paraşütçü olan Cilliers’in hem ana hem de yedek paraşütü açılmayınca kısmen açılan paraşütünü kullanarak düşüş hızını yavaşlatmayı başardığı ve bu sayede hayatta kaldığı ancak kaburga kemiklerinin ve bir bacağının kırıldığı ve omurgasından yaralandığı açıklandı.

Korkunç cinayet girişiminde şüpheli kurbanın kocası


Üç hafta hastanede kaldıktan sonra şu anda evinde tedavi görmekte olan Cilliers, kısa süre önce ayrıldığı kocasına yöneltine suçlamalar ile ilgili açıklama yapmadı.

Yetkililer Cilliers’in atlayış gününde “bakımı yapılmadığı için” kendi paraşütünü kullanmadığı ve Nethaveron’daki bir mağazadan paraşüt kiraladığı açıklandı. İngiliz basını iki kaynağın söz konusu paraşütü kocası Emille’in Cilliers için kiraladığını öğrendiklerini ancak polisin bu bilgiyi henüz doğrulamadığını belirtti.

Çiftin 3 yaşında Lily isimli bir kızı ve Ethan adında yeni doğmuş bir oğlu var.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!