Köln'de şampiyonluk kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Kölnde şampiyonluk kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2012 16:05

Almanya'nın Köln Kenti'nde Galatasaray'ın şampiyonluğu görkemle bir baloyla kutlanacak.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Avrupa'daki ilk taraftar derneği olan Köln Galatasaraylılar Derneği 2011/2012 sezonunu şampiyonlukla kapayan Galatasaray'ın şampiyonluk gecesi 9 Haziran Cumartesi günü yapılacak. 50354 Köln-Hürth, Max-Planck-Str. 9 A adresinde bulunan Event Palast Salonu'nda ki geceye Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'da katılacak.

Başta Köln olmak üzere Almanya ve Avrupa'nın diğer ülkelerinden çok sayıda taraftarın beklendiği geceye ilginin fazla olduğunu vurgulayan Köln Galatasaraylılar Dernek Başkanı ve GS kongre üyesi Yakup Peker, "Zorlu bir lig maratonundan sonra, ezeli rakibimiz ama ebedi dostumuz Fenerbahçe'yle girdiğimiz yarışta 18. Lig şampiyonu olmamız sarı kırmızılı camiamızı mutlu etti.

Ayrıca bizim kadar şampiyonluğu hak eden Fenerbahçe ve taraftarlarınıda tebrik ediyoruz." dedi. Türk Pop Müziği'nin ünlü yıldızı Altay'ın sahne alacağı gece sürprizlerle dolu bir gece olacak. Köln Galatasaraylılar Derneği, başta Galatasaraylılar olmak üzere diğer takımların taraftarlarında aralarında görmek istediklerini belirttiler.

Geceyle ilgili geniş bilgi 0221-9130980 nolu telefondan alınabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!