Kocaeli'nden büyük destek

Güncelleme Tarihi:

Kocaelinden büyük destek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2009 17:01

Kocaeli B.B. sporun tabana yayılmasına ve sporun yapılmasına yaşamsal katkı sağlamaktadır.

Haberin Devamı

Açıklamasını yapan Sayın Nurettin Arıcan Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü dağıtılacak 11 adet optimist sınıfı tekne,yelken ve kulüpleri sıraladı Toplam 2 milyon TL değerindeki malzemeleri kulüplere eşit pay ettirmekteler Optimist tekneleri Filippi marka.

Bu yıl 6.sını gerçekleştireceğimiz 41 branşta 381 kulübe 68.115 adetten oluşan 1.837.355,04 tl spor malzemesi dağıtılacaktır. Yelken Sporu aktivitesi olan 11 amatör Spor Kulübüne aşağıda nevi ve miktarları belirtilen spor malzemeleri verilecektir. Malzeme dağıtım törenini 06 Ocak 2010 tarihinde Hasan Gemici Spor solonun da yapılacak

Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi spora önem veren bir yönetim , İzmit yelken Kulübü önündeki bölge tekrar onarılmakta,yeni ve büyük bir tesis olarak açılacak çalışmalar,düzenlemeler sürmekte. Belediye ait olan Kağıt Spor 32 dalda faaliyet göstermekte burası ilginç sporcu sayısı 4640 bu sayı ve faaliyet gösterdiği 32 branşla, 212 milli sporcusu ile Fenerbahçe ve Galatasaray Kulüplerimizin önünde hemde çok önünde Körling branşı var, Eskirim var. Kocaeli 47000 lisanlı sporcuya sahip Kocaeli Belediye Başkanı Sayın İprahim Karaosmanoğlu tüm bu sporcularına desteklerinin devam edeceğini belirti .Milliyet gazetesinin düzenlediği yılın spor yöneticisi adayı . İzmit körfezin de su sporları faaliyetlerinin artarak devam edeceğini,körfezdeki suyun çok temizlendiğini, yelken faaliyetlerinin dışında, açık yüzme yarışları yapıldığını , ilgili federasyonlara uluslar arası organizasyon taleplerini ilettiklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!