Klopp'un gidişi Nuri ve İlkay'ı üzdü

Güncelleme Tarihi:

Kloppun gidişi Nuri ve İlkayı üzdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2015 15:57

Jürgen Klopp'un Dortmund'u sezon sonunda bırakacak olması takımdaki iki Türk futbolcuyu üzdü. Nuri Şahin ve İlkay Gündoğan, Klopp ayrılmasından dolayı yaptıkları açıklamayla ona minnettarlıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

DORTMUND'u sezon sonunda bırakacağını açıklayan Jürgen Klopp, Alman futbol dünyasının bir anda ana gündemi oldu. Renkli kişiliği ve saha kenarındaki tutumuyla her zaman ilgiyi üzerine çekmeyi başaran Klopp'un ayrılık kararı vermesi takımdaki futbolcular için de sürpriz oldu. Dortmund forması giyen Nuri Şahin ve İlkay Gündoğan Klopp'un ayrılmasıyla ilgili düşüncelerini kendilerine ait sosyal medyada paylaştı. İki futbolcu da Klopp ile birlikte fotoğraflarına da yer verirken, ona duydukları minnettarlıklarını ifade etti.

MÜTHİŞ İNSAN MÜKEMMEL HOCA

Uzun yılar Klopp ile birlikte çalışan Nuri, sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Klopp ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti. Nuri “Müthiş insan ve mükemmel hoca. Senin sayende çocukluk hayallerimi gerçekleştirdim. Birlikte geçirdiğimiz yıllarda hem senden hem de ekibinden çok şey öğrendim. Her şey için teşekkürler” mesajı paylaşırken, İlkay ise “Seninle geçirdiğim zaman için teşekkürler. Geçirdiğimiz zamanı asla unutmayacağım” dedi.

İNGİLTERE YOLCUSU

Alman futbolunun Kaiser lakaplı efsane ismi Franz Beckenbauer, Klopp'un çok başarılı bir teknik direktör olduğunu ve dünyanın her takımının onunla çalışmak isteyeceğini söyledi. Klopp'un gelecek sezon için İngiltere liginde takım çalıştırması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl Manchester United ve Liverpool için adı geçen ve her iki takımın da almak istediği Klopp'a Dortmund yönetimi izin vermemişti. Alman basını her iki İngiliz ekibinin de Klopp'u yeniden istediğini ve tecrübeli teknik direktörün iki takımdan birine gidebileceğini yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!