Kızlara çıplak görüntülü şantaj

Güncelleme Tarihi:

Kızlara çıplak görüntülü şantaj
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2009 13:43

Çetenin fuhuşa zorladıkları kızların çıplak görüntülerini çekip okula göndermedikleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Görükle Beldesi’nde, jandarma tarafından geçen Ağustos ve Ekim aylarında yapılan iki ayrı operasyonda, pitbull cinsi köpeklerle korkuttukları genç kız ve kadınlara tecavüz ettikleri, uyuşturucu bağımlısı gençlere esrar ve hap sattırdıkları, haraç alarak, yaralamalı olaylara karıştıkları öne sürülen ‘Çakal’ lakaplı Mustafa D.’nin elebaşılığını yaptığı çetenin 40 üyesi gözaltına alındı.

Zanlıların evlerinde ve üzerlerinde yapılan aramada çok sayıda silah, mermi, uyuşturucu ve genç kız ve kadınlara tecavüz ederken çektikleri görüntüleri içeren CD’ler ele geçirildi. Sorgulamalarından sonra ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’, ‘Kurulan örgüt kapsamında yağma, tecavüz ve fuhuş yaptırmak’ suçlarından adliyeye çıkartılan zanlılardan, aralarında çete elebaşı Mustafa D. ile Samet V., Metin G., Rüya Ş., Alkin İ., Mehmet Ö., Yıldıray D., Hüseyin H., Mustafa Ü., Saffet A. ve Reyhan K.’nin de bulunduğu 28 kişi tutuklanırken, 12 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İĞRENÇ TUZAK

‘Pitbull Çetesi’ne yönelik soruşturmayı genişleten Nilüfer Jandarma Bölük Komutanlığı, aynı çetenin 16 yaşlarındaki G.K., M.S., E.Y. ve 18 yaşındaki F.D. adlı kızları kandırıp cinsel ilişkiye girdikleri, daha sonra bu kızlara fuhuş yaptırmak için okula gitmelerini engelledikleri ortaya çıktı. Küçük yaştaki kızları para karşılığı iş adamlarına da satan çeteye yönelik ‘Pitbull Çetesi 3’ operasyonu gerçekleştiren jandarma, bu kez de kız çocuklarına evlerinde fuhuş yaptıran Necibe Güzelcan, Elif Toktaş ile çocukları fuhuşa zorlayan Enver Türkoğlu, Hasan Yorulmaz, Samet Yılmaz, Fikret Şahin, Salih Yaman, Mestan Dönmez, Nihat Yasak, Salih Gündüz, Hüseyin Karakuş, Gökhan Teke, Serkan Demirtaş, Halim Akyol, Gültekin Kırkeser, Salih Keşanlı, Mustafa Budak, Burak Işık ve Hasan Karadeniz’i gözaltına aldı.
Sorgulamaları tamamlanan zanlılar ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’, ‘Çocuğu zorla fuhuşa teşvik ve aracılık’ suçlarından adliyeye çıkartıldı.
Zanlıların ifadelerini alan savcılık, Salih Keşanlı ve Salih Gündüz’ü serbest bırakırken, diğer 17 zanlıyı ‘tutuklanma’ talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!