Kızının arkadaşı ile seks yapan anne serbest kaldı

Güncelleme Tarihi:

Kızının arkadaşı ile seks yapan anne serbest kaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2015 08:23

ABD’nin Georgia eyaletinde 16 yaşındaki kızı ve onun arkadaşları ile “Çıplak Twister” oynayan, sonra da kızının 16 yaşındaki erkek arkadaşı ile seks yapan 35 yaşındaki 5 çocuk annesi Rachel Lehnardt kefaletle serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Alkolik ve seks bağımlısı olduğu belirtilen Lehnardt, evinde yaşananları İsimsiz Alkolikler (AA) sponsoruna anlatmış ve adam yaşananların kadının çocuklarının ruh sağlığını tehlikeye attığına kanaat getirerek durumu polise bildirmişti.

WJBF konu ile ilgili haberinde kadının kızının arkadaşlarını eve çağırıp parti vermesine izin verdiği ve gençlerin evde esrar içip alkol almasına da göz yumduğunu belirtti.

Kadının evin oturma odasında gençlerle birlikte çıplak Twister oynadığı ve sonra da evin tuvaletinde 18 yaşındaki bir gençle cinsel ilişkiye girdiği belirtildi.

Seks oyuncaklarını da beraberinde getirdi

Agusta Crime konuyla ilgili haberinde oturma odasına geri döndüğünde seks oyuncaklarını da beraberinde getiren kadının gençlerin önünde kendini tatmin ettiği de iddia etti.

Sabaha karşı 3:30’da tek başına yatmaya giden kadının, uyandığında birinin kendisi ile cinsel ilişkiye girdiğini fark ettiği belirtildi.

Polis, Lehnardt’ın ilk önce bu kişinin daha önce de ilişki kurduğu 18 yaşındaki genç olduğunu zannettiği ancak daha sonra aslında onun kızının 16 yaşındaki erkek arkadaşı olduğunu gördüğünü belirtti.

Yetkililer, 16 yaşındaki gence karşı herhangi bir tecavüz suçlamasında bulunmayı düşünmediklerini de açıkladı.

3 bin 200 dolar kefaletle serbest kaldı

Georgia’da 16 yaşındaki gençler reşit kabul edildiği için kadına karşı da tecavüz suçlamasının yapılmadığı ancak Lehnardt’ın yaşları 4,6,8,10 ve 16 olan 5 çocuğunun devlet korumasına alındığı belirtildi.

“Gençleri yoldan çıkarma” suçlamasıyla yargılanacak olan kadının 3 bin 200 dolarlık kefaleti yatırdıktan sonra serbest bırakıldığı ve tutuksuz yargılanacağı açıklandı.

BAKMADAN GEÇME!