Kıyım devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Kıyım devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2012 23:00

Almanya 1. ve 2. Futbol liglerinde teknik direktör kıyımı devam ediyor.

Haberin Devamı

Bundesliga'da bu sezon başından beri 6. teknik direktörün görevine son verildi. Almanya 1. Ligi Bundesliga'da son olarak Michael Skibbe'nin Hertha Berlin'deki görevine son verilerek yerine Otto Rehhagel getirildi. 43 gün sonra işine son verilen Skibbe'nin Hertha'daki antrenörlük serüveni Bundesliga'nın en büyük transfer hatası olarak tarihe geçerken Bundesliga'da işine son verilen beşinci antrenör oldu.

BUNDESLIGA 1'DE TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİKLERİ

1. Hamburger SV - Michael Oenning yerine Thorsten Fink

2. Schalke 04 - Ralf Rangnick yerine Huub Stevens

3. SC Freiburg - Markus Sorg yerine Christian Streich

4. Hertha Berlin - Markus Babbel yerine Michael Skibbe.

5. Hertha Berlin - Michael Skibbe'nin yerine Otto Rehhagel

BUNDESLİGA 2'DE DOKUZUNCU TEKNİK ADAM KIYIMI

Haberin Devamı

Bundesliga 2'de 2011/2012 sezonunda bu haftaya kadar 6 antrenör değiştirilmişti. Son olarak Bundesliga'da bu sezon kötü gidişin faturasını Erzgebirge Aue, teknik direktörü Andreas Bergmann'a kesti ve sezonun 9. antrenör değişikliği için teknik adam arayışına başladı. 2. Futbol Ligi'nde antrenör Peter Hyballa ile başladığı lige Alper Uludağlı Alemannia Aachen, ligin 7. haftasında teknik direktörlüğe Friedhelm Funkel'i getirdi. Mirkan Aydın'ı kadrosunda barındıran VFL Bochum ise 7. haftada antrenör Friedhelm Funkel'in görevine son verip Andreas Bergmann'ı getirdi. Bundesliga'da 12. haftada ise MSV Duisburg antrenörü Milan Sasic'in yerine teknik direktörlüğe Oliver Reck'i getirdi.

"YENİ MESUT ÖZİL", ANDERSEN İLE PARLADI

Türk genç milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Karlsruhe ise 13. haftada Rainer Scharinger'i gönderip yerine Jörn Andersen'la anlaştı. Hakan, Andersen'in gelmesiyle formayı kaptı ve Almanya'da "Yeni Mesut Özil" olarak lanse edilmeye başlandı. 15. haftada Ramazan Özcan'ın kelecilik yaptığı FC Ingolstadt, antrenör Benno Möhlmann'ın işine son verip Türk antrenör Tomas Oral'ı takımın başına getirdi. 17. haftada Peter Vollmann'ın yerine Hansa Rostock'ta Wolfgang Wolf, Claus-Dieter Wollitz'in yerinde Energie Cottbus'da Rudi Bommer iş başına geçtiler. Ligin 19. haftasında ise FSV Frankfurt teknik adam değişikliğine gidip Hans-Jürgen Boysen'i gönderdi. Kadrosunda Şamil Cinaz, Zafer Yelen ve Tufan Tosunoğlu'nu barındıran FSV, takımın başına Ingolstadt'tan ayrılan Benno Möhlmann'ı getirdi. Bu hafta evinde Eintracht Braunschweig ile 1-1 berabere kalan Halil Sarvan'ın forma giydiği Ezgebirge Aue'de de Rico Schmitt'in işine son verildi.

Haberin Devamı

BUNDESLİGA 2'DE TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİKLERİ

1. Alemannia Aachen - Peter Hyballa yerine Friedhelm Funkel

2. VfL Bochum - Friedhelm Funkel yerine Andreas Bergmann

3. MSV Duisburg - Milan Sasic yerine Oliver Reck

4. Karlsruher SC - Rainer Scharinger yerine Jörn Andersen

5. FC Ingolstadt - Benno Möhlmann yerine Tomas Oral

6. Hansa Rostock - Peter Vollmann yerine Wolfgang Wolf

7. Energie Cottbus - Claus-Dieter Wollitz yerine Rudi Bommer

8. FSV Frankfurt - Hans-Jürgen Boysen yerine Benno Möhlmann

9. Erzgebirge Aue - Rico Schmitt ? yenisi henüz belli değil

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!