Kıraç çocuklar için söyledi

Güncelleme Tarihi:

Kıraç çocuklar için söyledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2011 20:26

"Baktat eğitim köprüsü" kampanyası çerçevesinde Mannheim'da düzenlenen yardım gecesinde sahne alan Kıraç yaklaşık 2 bin 500 kişiye unutulmaz bir konser sundu. Geceden elde edilen gelirle Türkiye'deki öğrencilere eğitim malzemesi alınacak.

Haberin Devamı

Türkiye'de yardıma muhtaç çocuklara eğitim malzemesi ulaştırmak için yıllardır girişimlerde bulunan Baktat gıda firmasının "Eğitim Köprüsü" adlı projesi kapsamında sahne alan Türk rock müziğinin sevilen ismi Kıraç, hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı. Almanya'nın Mannheim kentinde yaklaşık 2 bin 500 kişinin doldurduğu Mannheim Maimarktclub'ta hit şarkılarını seslendiren Kıraç, "Herkes eğitime önem vermeli" mesajı verdi. Mannheim ve çevre kentlerin yanı sıra Fransa'dan da gelen hayranları ise sanatçıya şarkılarında eşlik ettiler.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ
Çocukların daha iyi bir eğitim görmesi için düzenlenen konserden elde edilen gelirin "Baktat Eğitim Köprüsü" kampanyasına bağışlanacağını söyleyen Baktat Şirketler Grubu Başkanı Mustafa Baklan, Almanya'ya gelerek projelerine destek veren Kıraç'a konser sırasında bir teşekkür plaketi verdi.

Konser öncesi düzenlenen basın toplantısında Almanya'ya çok sık gelmediğini söyleyen Kıraç "Eğitime yapılacak her türlü manevi ve maddi katkı herkesin görevi olmalıdır. Ben de böyle bir çalışma içinde olduğum için mutluyum. Zira eğitim günümüzde tüm dünyanın en büyük sorunudur. Bizim ülkemizdede büyük bir sorun teşkil ediyor" dedi.

ANLAMLI BİR GECE
Konsere katılarak sevdikleri bir sanatçıyı canlı olarak izleme fırsatı bulduklarını söyleyen seyirciler ise "Aynı zamanda eğitime de katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umarız bu tür konserlerin devamı gelir. Almanya'da yaşayan herkes Türkiye'deki yoksul çocuklara yardım etmek için seferber oluyor. Herkes üzerine düşen görevi yapmaya hazır. Eğitim köprüsü sayesinde yapılan yardımlar güvenilir bir şekilde yerine ulaşıyor. Bu nedenle anlamlı bir gece" dediler.

MALZEME ALINACAK
Baktat Şirketler Grubu Başkanı Mustafa Baklan şu bilgileri verdi: "Çevremizdeki vatandaşlarımızın yardım etme isteği üzerine yıllar önce bu kampanyaya başladık. Projemiz başarıyla sürüyor. Bugüne kadar çok sayıda çocuğa eğitim malzemesi ulaştırdık. Amacımız Türkiye'de bilgisayarsız okul kalmaması. Özellikle Anadolu'daki mağdur ilköğretim okullarına ulaşmaya çalışıyoruz. Türkiye'ye bilgisayar ve eğitim malzemeleri, kırtasiye gereçlerinin yanı sıra sakat arabaları da gönderiyoruz. Yardım kampanyamız önümüzdeki dönem de sürecek. Herkesin bu kampanyaya destek vermesini arzu ediyoruz. Bu gece konserden elde edilen gelirle yine yardım malzemesi alınacak."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!