'Kendimi hayat kadını gibi hissettim'

Güncelleme Tarihi:

Kendimi hayat kadını gibi hissettim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2013 10:45

CANNES Film Festivali’nde ‘Altın Palmiye’yi alan 15 yaşındaki bir kızın kendisinden yaşça büyük bir kadınla yaşadığı aşkı anlatan ‘Mavi En Sıcak Renktir’in (Blue Is TheWarmest Color) oyuncularından Adele Exarchopoulos, GQ Dergisi’ne, filmde seks yapmadıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Exarchopoulos, yönetmenliğini Abdellatif Kechiche'in üstlendiği filmin çok konuşulan yatak sahnelerinin tamamen "senaryo gereği" olduğunu söyledi ve "biz o sahnelerde sevişmedik" diye konuştu."Biliyorum bana herkesin sormak istediği soru bu" diyen genç oyuncu "Bir filmde öldüğünüzde gerçekten ölmüş olmuyorsunuz" dedi.


Adele Exarchopoulos dergiye verdiği röportajda şunları söyledi: "Benim için filmde canlandırdığım karakterin duygularını yansıtabilmek vücudumu göstermekten çok daha zordu."

Julie Maroh'un Mavi Melek adlı çizgi romanından uyarlanan film bu yıl Cannes'da da çok konuşulmuştu.

Özellikle 10 dakika süren yatak odası sahnesi yüzünden tartışılan film festivalden büyük ödül Altın Palmiye'yi alarak dönmüştü.

Adele Exarchopoulos röportajında: "Evet filmde bazı küçük düşürücü sahneler vardı. Zaman zaman kendimi bir hayat kadını gibi hissettiğim de oldu.

Yönetmen üç kamera kullandı ve bunun bana hiç etkisi olmadığını söylemek zor."Adele Exarchopoulos ve onunla başrolü paylaşan Lea Seydoux, Kechiche ile çalışmanın kendileri için kolay bir deneyim olmadığını açıklamıştı.

Genç oyuncu "Ama benim için filmde canlandırdığım karakterin duygularını yansıtabilmek vücudumu göstermekten çok daha zordu" diye konuştu.

Haberin Devamı

Türkiye’de 8 Kasım’da vizyona girecek filmde 15 yaşındaki Adele’i canlandıran 19 yaşındaki Fransız oyuncu, “Herkes rol arkadaşımLea Seydoux’yla gerçekten sevişip sevişmediğimizi soruyor. Bir filmde öldüğünüzde gerçekten ölmüyorsunuz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!