Kebapçı cinayeti esrarını koruyor

Güncelleme Tarihi:

Kebapçı cinayeti esrarını koruyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2012 12:14

İngiliz polisi, evli ve 3 çocuk babası iş yeri sahibi Doğan Doğan'ın, katil veya katillerinin yakalanması için geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.

Haberin Devamı

İNGİLTERE’nin Leicester şehrinde 10 yıldır işletmeciliğini yaptığı yaptığı “Aladdin Kebap” adlı döner-kebap büfesinin üst katında pazar günü ölü bulunan Doğan Doğan (50) cinayeti esrarını koruyor. Leicester polisi, Doğan’ın “el ve ayakları bağlanıp başına çuval geçirilerek öldürüldüğü” şeklindeki ifadeleri kesinlikle yalanladı. 3 çocuk babası Doğan’ın cesedi otopsi için morgda bekletiliyor.

Olay hakkında ayrıntılı bilgi vermekten kaçınan polis, konuyu “cinayet” olarak değerlendiriyor.

Dedektif Tom Davies, “Henüz açıklama yapmak için çok erken. Otopsi sonuçlarını bekliyoruz” demekle yetindi. Polis tarafından cinayet ile ilgili çok yönlü araştırmalar sürdürülürken şu ana kadar olay ile bağlantılı kimsenin gözaltına alınmadığı kaydedildi.

ADLİ TIP RAPORU BEKLENİYOR
Olayın duyulmasının ardından Doğan Ailesi'nin başta Almanya olmak üzere diğer ülkelerde de yaşayan akrabaları da Londra’ya geldiler. Başsağlığına gelenler ise Enfield’de yaşayan Doğan Ailesi’nin evine sığmadı. Doğan’ın ailesi, aşırı izdiham nedeniyle Kuzey Londra’da Vale Road üzerindeki “Bakış Beldesi Dayanışma Derneği”nde taziyeleri kabul etti. Dernek görevlisi Mehmet Ali, gün boyu yaklaşık 1.000 kişiye yiyecek ve içecek hizmeti verildiğini ifade etti.

Öte yandan, Adli tıp incelemesi için morgda tutulan maktulun naaşı üzerindeki araştırmanın uzun zaman alacağı gerekçesiyle, ailesine tesliminin zaman alacağı ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!