Kazada ölen Türk'ün kimliği belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Kazada ölen Türkün kimliği belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2016 16:19

İngiltere’nin Peterborough şehri yakınından geçen otobanda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi olay hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı. Polis, hayatını kaybeden kişinin işadamı Ali Rıza Ülger (51) olduğunu açıkladı

Haberin Devamı

İngiltere’ye 27 yıl önce gelen Ülger, son 1.5 aydan bu yana Londra’da ağabeyi ile yaşıyordu. Kira toplamak için Londra’dan ağabeyine ait başka bir kişinin kullandığı otomobille yola çıkan Ülger’in içinde bulunduğu otomobil saat 16.00 sıralarında bir ciple çarpıştı. 

GÖRGÜ TANIKLARI ARANIYOR

Kazanın nasıl meydana geldiği henüz bilinmezken, şoför koltuğunun yanındaki koltukta oturan Ülger, olay yerinde öldü. Kazada yaralanan 63 yaşlarında bir adam ile bir kadının da yer aldığı 3 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Polis, kazaya tanık olan bir TIR sürücüsünün arandığını, başka görgü tanıklarına da ihtiyaç olduğunu açıkladı.

Polisten gelen bir telefon ile kardeşinin kazada hayatını kaybettiğini öğrenen Halil Ülger ise (60), büyük üzüntü yaşadığını söyledi. Ülger ailesi, merhumun naaşının Adli Tıp Kurumu’nda incelenmesinin ardından Türkiye’de toprağa verileceğini açıkladı.

 

BAKMADAN GEÇME!