Kayıp 3 ?ocuktan 2'sinin cesedi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kayıp 3 ocuktan 2sinin cesedi bulundu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2008 09:31

ISPARTA'nın Eğirdir İl?esi'nde 5 Nisan'dan bu yana kayıp olan 2'si kuzen 3 ?ocuktan 13 yaşındaki Hakkı Aydın'ın cesedi Eğridir Gölü'nde dün akşam saatlerinde, amcasının oğlu 14 yaşındaki Süleyman Aydın'ın ise bu sabah göl ortasındaki Yeşilada kıyısında bulundu.

Haberin Devamı

Eğirdir İl?esi'nde 5 Nisan Cumartesi günü dershaneden ?ıktıktan sonra Eğirdir Kemik ve Eklem Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi yolundaki Köprübaşı Mevkii'nde Eğirdir Gölü'nden balık tutmaya ?alışırken görülen 14 yaşındaki Mert Çağrı Nalbantoğlu, aynı yaştaki Süleyman Aydın ve amcasının oğlu 13 yaşındaki Hakkı Aydın kayboldu. Çocukların en son görüldüğü noktada bağlı bulunan bir kayığın, kayboluşlarının ertesi günü gölün ortasındaki Yeşilada'da kıyıya vurmuş olarak bulunması üzerine Eğirdir Gölü'nde arama ?alışmaları yapıldı, ancak sonu? alınamadı.

Dün sabahtan itibaren esen şiddetli rüzgar nedeniyle dalgalı olan Eğirdir Gölü'nün kıyısına akşam üzeri kayıp ?ocuklardan Hakkı Aydın'ın cesedi vurdu. Bugün saat 06.00 sıralarında ise, amcasının oğlu Süleyman Aydın'ın cesedi Yeşilada kıyısında bulundu. Jandarma ve polis, diğer ?ocuk Mert Çağrı Nalbantoğlu'nu aramayı sürdürüyor.

Hakkı ve Süleyman Aydın'ın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Eğirdir Kemik ve Eklem Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!