'Kayınvalidemi ?ok seviyordum, araya girince öldürdüm'

Güncelleme Tarihi:

Kayınvalidemi ok seviyordum, araya girince öldürdüm
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2008 16:16

ESKİŞEHİR'in Beylikova İl?esi'nde 47 yaşındaki kayınvalidesi Sevcan Savaş'ı sokak ortasında tabancayla öldürüp, kendisinden boşanmak isteyen 22 yaşındaki eşi Sebahat Pirli'yi de yaralayan 33 yaşındaki Erol Pirli, "Kayınvalidemi ?ok seviyordum. Adliye ?ıkışında eşime tabancayla ateş ederken araya girince onu öldürdüm" dedi.

Haberin Devamı

Beylikova İl?esi'nde 20 Eylül 2007 tarihinde meydana gelen olayda Erol Pirli, boşanma duruşmasından ?ıktıktan sonra evlerine gitmekte olan eşi Sebahat Pirli'yi tabancayla bacağından yaralayıp, kayınvaldesi Sevcan Savaş'ı da öldürmüştü.

Olaydan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Erol Pirli, yargılandığı Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün ikinci kez hakim karşısına ?ıktı. 'Ağırlaştırılmış müebbet hapis' istemiyle yargılanan Erol Pirli, eşi Sebahat Pirli ile boşanma davalarının olduğunu anlatarak şunları söyledi:

"Boşanma davası a?ıldıktan sonra eşimle ayrı yaşıyorduk. Ancak eşimin başka erkeklerle dolaştığını duyuyordum. Bu duruma sinirlenmiştim. Olay günü duruşma bitiminde kayınvalidemle birlikte sokakta yürüyen eşime tabancamı ?ıkartıp ateş ettim. O an kayınvaldem araya girdi ve ?antasıyla bana vurmak istedi. Kayınvaldemi ?ok seviyordum. Araya girince onu öldürdüm."

Haberin Devamı

Duruşmada olayla ilgili olarak 14 tanık dinlendi. Mahkeme heyeti olaydan hemen sonra sanığı elinde tabancayla gösteren fotoğraf ve video kamera görüntülerinin izlenmesi i?in duruşmayı erteledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!