Katil zanlısı baba: ‘Çok kötü şeyler olacak’

Güncelleme Tarihi:

Katil zanlısı baba: ‘Çok kötü şeyler olacak’
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2022 10:07

Hanau’yu sarsan tüyler ürperten ‘iki küçük kardeş’ cinayetinin detayları ortaya çıktı. Eşine ve çocuklarına şiddet uygulayan katil zanlısı cani babanın çocukları son ziyaretinde “Çok kötü şeyler olacak” diye tehdit ettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

HANAU’da iki çocuğun ölümüyle sonuçlanan aile dramının perde arkası aralandı. İki çocuğunu öldüren katil zanlısı Hintli baba aranıyor. Hintli ailenin geçen yıl Hanau’ya taşındığı ve aile içi şiddet nedeniyle çiftin ayrı yaşadıkları belirtildi. Şiddet gören kadının, Gençlik Merkezi’nden aile danışmanlık hizmetinden destek aldığı ve babanın ancak gençlik dairesinin bir çalışanı yanında olmak şartıyla çocukları görebildiği öğrenildi.

Katil zanlısı baba: ‘Çok kötü şeyler olacak’
‘ÇOK KÖTÜ ŞEYLER OLACAK’ DİYE TEHDİT ETMİŞ
Çocuklarına ve eşine şiddet uygulayan Hintli babanın çocukları son ziyaretinde “Çok kötü şeyler olacak” diye tehdit ettiği de ortaya çıktı. Katil zanlısı babanın, ayrı yaşadığı eşinin 06.00’da işe gitmesinden sonra saat 07.00’de eve girdiği belirtildi. Katil zanlısı cani baba, burada ilk olarak 7 yaşındaki kızı Mükhmanı’nın boğazını keserek öldürdü. O sırada 9. kattaki 11 yaşındaki oğlu Jannatveer ise balkondan düşerek ağır yaralandı. Ancak çocuğun korkuyla balkondan mı atladığı yoksa babasının mı onu aşağıya attığı netlik kazanmadı. Cinayet sırasında bir toptancı da çalışan annenin, şok geçirdiği ve psikolojik destek aldığı belirtildi. Çocuklarını öldüren baba için tutuklama kararı çıkarıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!