Karşıma hep evli erkekler çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Karşıma hep evli erkekler çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2009 00:00

SEVGİLİ Güzin Abla, ben 24 yaşında bir genç kızım. Aslında size bu sorunumu açmaktan çekinmiyorum desem, yalan olur. Çünkü sizin bu konudaki düşüncelerinizi çok iyi biliyorum. Evli erkeklerle ilişkiye girmekten kaçınılmasını önerirsiniz hep. Ben bu yaşıma kadar sadece üç ayrı kişiyle arkadaşlık ettim.

Haberin Devamı

SEVGİLİ Güzin Abla, ben 24 yaşında bir genç kızım. Aslında size bu sorunumu açmaktan çekinmiyorum desem, yalan olur. Çünkü sizin bu konudaki düşüncelerinizi çok iyi biliyorum. Evli erkeklerle ilişkiye girmekten kaçınılmasını önerirsiniz hep. Ben bu yaşıma kadar sadece üç ayrı kişiyle arkadaşlık ettim.


Ancak üçü de evli çıktı. Kader mi kısmet mi desem bilemiyorum ama sanırım karşıma hep evli erkekler çıkıyor. Şu anda da bir genç iş adamıyla arkadaşlık ediyorum. Ne yazık ki o da evli. Eşini sevmiyor, onunla hiç anlaşamıyor. Aslına bakarsanız eşi de onu sevmiyor. Onları bağlayan tek şey çocukları. Bana “ Bir gün mutlaka beraber olacağız, asla ayrılmayacağız” diyor. Ne yapacağımı, neye karar vereceğimi bilemiyorum. Size onu çok sevdiğimi, onun da beni çok sevdiğine inandığımı söylemek isterim. Biliyorum bana bu sevdadan vazgeçmemi söyleyeceksiniz ama vazgeçemiyorsam ne yapayım? Bizim için başka çıkar yol yok mu?


RUMUZ: KISMETİM BU

Haberin Devamı

KIZIM, eğer evli erkekle ilişkilerin düzgün ve normal olsaydı, her şey dilediğin gibi gitseydi, şu gencecik yaşında üç ilişki yaşamış, bir dördüncüsünü de yaşamakta olmazdın, değil mi? Demek ki evli erkeklerle arkadaşlığın hep hüsranla sonuçlanmış. Hiçbiriyle gerçek ve ciddi bir ilişki yaşama olanağı bulamamışsın. Sevmiş ya da sevilmiş olsan bile, benim her zaman anlatmaya çalıştığım gibi, hiçbiri eşini, ailesini terk etmeyi gerçek anlamda düşünmemiştir.


Seninle hoş bir macera yaşamak onlara heyecan vermiştir. O kadar? Üzülsen bile söylemeden yapamayacağım, bu sonuncusunun da farklı olacağını hiç sanmıyorum. Yarın, öbür gün diyelim ki boşandı ve seninle evlendi. Bence bu alışkanlığını sürdürecektir. Evlilik hayatının zaman zaman ortaya çıkan monotonluğunu erkekler işte bu kısa süreli maceralarla gidermeye bakarlar. Yuvasını yıkmayı, çocuklarından ayrılmayı, eşiyle problemler yaşamayı göze alacak erkek o kadar azdır ki...


Sonuçta, bu genç adamın, eşiyle anlaşamadığını, eşinin de onu sevmediğini nereden biliyorsun. Onun sana anlattıklarından, değil mi? Zaten evli erkeklerde en sık rastlanan taktiktir. Daha önce de evli erkeklerle beraber olduğuna göre hiç mi tecrübe kazanmadın kızım? Her seferinde bunun gerçek bir sevgi olduğunu düşünmedin mi? Karşına hep evli erkeklerin çıkması, genellikle evli erkeklerin macera peşinde koşmasından kaynaklanıyor. Ama bence bu düşündüğün gibi sadece bir kısmet meselesi değil?

Haberin Devamı

Eğer sen onlarla ilgilenmeseydin, evli oldukları halde yüz vermeseydin, bu gereksiz maceraları yaşamayacaktın. Benim bu konudaki düşüncelerimi zaten biliyorsun.


Her zaman tekrarladığım bir sözü sana da söylemeden edemeyeceğim : Bu adamla sen evli olsaydın, eşinin bu tür bir macera yaşadığını duysaydın neler hissederdin? Ki, evli erkeğe güvenip, bir şekilde onun yuvasını yıkmayı başaran, onunla evlenen kadınların da başına aynısı gelebiliyor sıklıkla...




Diz kapaklarımda inanılmaz ağrılar oluyor


SEVGİLİ güzin Abla, ben 17 yaşında bir genç kızım. Ancak beni çok üzen bir sorunum var. Ben bir konfeksiyon atölyesinde çalışıyorum ama, sağ bacağımın diz kapağında müthiş bir ağrı oluyor. Bu ağrı zaman zaman sol bacağımda da hissediliyor. Bu öyle sıkıntılı bir ağrı ki, hayata küsmeme neden oldu. Genellikle geceleri uyuyamıyorum. Gündüzleri ise çalışmama engel oluyor.

Haberin Devamı

Ben Denizli’ de yaşıyorum. Burada hastaneye gittim. Filmler çekildi. Ağrı kesiciler verdiler. Ama bir yararı olmadı. Bir de üstelik bu ilaçlar yüzünden midem rahatsızlandı. Acaba bana bir yardımda bulunabilir misiniz? Öylesine umutsuzum ki, ne önerirseniz yapmaya hazırım.


RUMUZ: MUTSUZ


Ah benim canım kızım, bu genç yaşta bu tür ağrılar çekmen, tabii ki seni perişan etmiştir. Ama umutsuz olmana neden yok. Ben doktor değilim, tabii bu konularda fazla fikir yürütemem. Üstelik orada da elbette çok iyi doktorlar, çok iyi teşhis yöntemleri vardır. Sana hastalığının ne olduğunu söylemediler mi? Yalnızca ağrı kesici verdiklerine göre, pek önemsememiş olmalılar. Bilmem sana MR’dan ya da daha ileri araştırma yöntemlerinden söz etmediler mi?

Haberin Devamı

Yine de yapılan tahliller sonunda endişe verici bir şey çıkmamış anlaşılan. Bu yüzden endişe etmemelisin. Ama tabii ki ağrı kesiciler, tedavi sayılmaz. Bu gencecik yaşta, tıbbın bu kadar ilerlediği bir çağda, ne diye ağrı çekip duracaksın. Belki romatizmal ağrılar olabilir bunlar ya da kireçlenmeye bağlı olabilir ama bence Ankara’ya Hacettepe Hastanesi’ne ya da İzmir’e, 9 Eylül Hastanesi’ne gidip, ortopedi bölümüne başvursan iyi edersin. Burada bir süre araştırma yapılır, diz ağrılarının nedeni ortaya çıkartılır.


Bazen gençlerde büyüme çağında kemik ağrıları da görülebilir. Ama ben yine de iyi bir araştırma yapılması gerektiğini düşünüyorum.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!