Karpaty Lviv 1-1 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Karpaty Lviv 1-1 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2010 18:32

Galatasaray, UEFA'da Ukrayna'nın Karpaty takımı ile 1-1 berabere kalarak tura veda etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın golünü 90. dakikada Aydın kaydederken, 92. dakikada Fedetskiy'nin attığı gol Cimbom'un umutlarını yok etti.

Karşılaşmayı 9 kişi tamamlayan Karpaty Lviv takımında ilk kırmızı kartı 71. dakikada Kuznetsov gördü. Ukraynalı oyuncunun tekmesiyle yüzü kanlar içerisinde kalan Ali Turan bir süre saha kenarında tedavi gördü. Maçın son dakikasında ise Fedetskiy attığı golün ardından kırmızı kart gören bir diğer isim oldu.



Stat: Ukrayna
Hakemler: Thorsten Kinhofer, Christoph Bornhost, Christian Fisher (Almanya)
KARPATY: Tlumak, Fedetskyy, Milosevic, Tkachuk, Tubic, Avelar, Golodiuk (Dk. 41 Guruli), Khudobyak, Kozhanov, Kuznetsov, Zenjov
GALATASARAY: Ufuk, Ali, Neill, Servet, Hakan, Barış, Ayhan, Mustafa, Serdar, Baros, Arda

Play-off turunun ilk maçında Ali Samiyen'de 2-2 berabere kalan sarı kırmızılı ekibe turu geçmesi için galibiyet ya da 3-3 ve üstü beraberlik lazım.

Haberin Devamı

KÖTÜ GİDİŞ SÜRÜYOR

Lige üst üste 2 yenilgi ile başlayan Galatasaray'da kötü gidişat sürüyor.

Sarı-kırmızılılar, Karpaty gibi sıradan bir takıma Avrupa Ligi'nde elenerek, taraftarlarını büyük düş kırıklığına uğrattı. “Cim bom”, Trömsö hezimetinden sonra, güçsüz bir Avrupa takımına karşı yine elenmekten kurtulamadı.

ÇİRKİN UKRAYNALILAR

Galatasaray'ın, Ukrayna'nın Karpaty takımı ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi Play-off rövanş maçında, ev sahibi taraftarları büyük bir çirkinliğe imza attı.

Kale arkasında bulunan fanatik taraftarlar tribünde üzerinde Türkçe olarak, “Türk domuz uzakta Avrupa'dan” yazılı ırkçı bir pankart açtı.

BASIN TRİBÜNÜ SKANDALI YAŞANDI

Maçta görev yapmak için gelen Türk basın mensupları, Ukrayna Stadı'nda büyük bir sürprizle karşılaştı.

Karpaty Kulübü yetkilileri tarafından taraftarların arasında yer gösterilen basın mensupları, büyük zorluk yaşarken, elektrik için priz ve masa bulamamaları nedeniyle çalışamadılar. Önlerinde bulunan Karpaty taraftarların sürekli ayağa kalması basın mensuplarının, karşılaşmayı izleyememelerine neden oldu.

Bu arada, bazı sarhoş taraftarlar yakınlarında bulundukları gazetecilere sataştılar.

Haberin Devamı

Maçta Türk basın mensuplarına takımların kadrolarını ve hakem isimlerinin yer aldığı bültenler de verilmedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!