Karahüyük

Güncelleme Tarihi:

Karahüyük
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2011 12:15

.

Haberin Devamı

Karahüyük köyünde, tarlada çalıştıktan sonra yürüyerek evlerine giden Aktaş ailesine, henüz kimliği belirlenemeyen kiyi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıda bulunuldu.

Yapılan saldırı sonucunda yaralanan Ahmet Ünsal (30), Hakkı (30), Hakan (23), Murat (20), Özkan (18) ve Fatih Aktaş (17) Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hakan Aktaş (23) yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı. Hastanede tedavi altına alınan 5 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Saldırı sonrasında harekete geçen Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yapılan soruşturma sonucunda, yaklaşık bir hafta önce Karahüyük köyünden B.B'nin, Aktaş ailesinden bir kişi tarafından bıçaklandığı bilgisine ulaşıldı.

Soruşturmayı bu yönde derinleştiren jandarma ekipleri, silahlı saldırıyı bıçaklı saldırıya uğrayan B.B'nin ailesinin gerçekleştirmiş olabileceği ihtimali üzerine bu kişinin yakınları C.B, E.B ve N.B'yi gözaltına aldı.

Bu arada, olayın gerçekleştiği bölgede yapılan incelemelerde çok sayıda av tüfeği ve tabanca mermisi kovanı bulundu. Jandarma ekipleri, olayın ardından, saldırının olduğu köy içerisinde geniş güvenlik tedbirleri aldı. Yetkililer, saldırı sonrasında kaçtıkları tespit edilen 4 kişinin yakalanmasına çalışıldığını, soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!