Kameralar bozukmuş!

Güncelleme Tarihi:

Kameralar bozukmuş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 09:54

Sabah Gazetesi muhabiri Erkan Koyuncu’nun, Florya’daki feci vefatının altında büyük bir ihmalin yattığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

GALATASARAY’ın Florya’daki Metin Oktay Tesisleri’nde, ağır demir giriş kapısına başı sıkışarak hayatını kaybeden Sabah Gazetesi muhabiri Erkan Koyuncu’nun ölümüyle ilgili yargılanan güvenlik görevlisi Fatih Demirel, “Elektrik bağlantısı nedeniyle tesisin kameraları çalışmıyordu. Bu nedenle içeri giren çıkanı göremedim” dedi.

Bakırköy 31. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, taksirle ölüme neden olmak suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Demirel ile Erkan Koyuncu’nun eşi Bedriye Koyuncu ile 12 yaşındaki oğlu katıldı.

Olay günü ve olaydan bir hafta önce elektrik bağlantısından dolayı tesis girişindeki kameraların bozuk olduğunu anlatan Demirel, “Kameralar bozulmadan önce tesisin girişine gelen misafirleri kameradan görürdük ve elektronik kapıyı oturduğum kulübe içinden düğmeye basarak açardım. Kameralar bozuk olduğu için gelen misafirlerin kapıya vururdu. Teknik servis gelip kameraları tamir ediyordu. Ancak kameralar tekrar bozuluyordu. Olaydan bir gün önce de müdürümüz Uğur Özcücük bu durumu teknik servise bildirmişti’’ dedi.

Erkan Koyuncu’nun eşi Bedriye Koyuncu ise olaydan dolayı zararının giderildiğini belirterek “Şikayetimizden vazgeçiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!