Kaçarken polise ateş etti

Güncelleme Tarihi:

Kaçarken polise ateş etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2011 20:53

ALMANYA'da Hessen Eyaleti'nde Klein Winternheim kentinde polis kontrolünden kaçmak isteyen bir Türk polis polise gaz tabancıyla ateş etti. 56 yaşındaki Türk polis açtığı ateş ile yaralandı. Tedavi altına alınan Türk'ün hayati tehlikesi olmadığı açcıklandı.

Haberin Devamı

Polisin verdiği bilgiye göre, rutin bir kontrol sırasında MKK plakalı Audi marka bir otomobil durdurulup içindeki üç Türk kişinin kimlikleri kontrol edildi. Otomobilde bulunan 53 yaşındaki Türk şüphe üzerine otomobilden indirildi. Otomobilde kalan iki kişi otomobili çalıştırıp olay yerinden kaçtı. Polis takibi ile kaçan iki kişi Nieder Olm kenti yakınlarında durduruldu. Araçta bulunan 56 yaşındaki Türk araçtan çıkarak kaçmaya çalıştı. Kaçarken dönüp polislere ateş açtı. Çıkan silah çatışmada 56 yaşındaki Türk ve iki polis memuru yaralandı. Çatışma sonrası kaçan kişinin kullandığı silahın gaz tabancası olduğu tespit edildi. Çatışmada kaçan kişinin ağır yaralandı, hastaneye kaldırıldı. Ancak yaşam tehlikesi bulunmuyor. İki polis gaz tabancası nedeniyle yüzünden, bir poliste aldığı darbe nedeniyle yaralandı".

Kaçanların yakalanması için A63 otobanı Alzey istikametine doğru saat 22.30 ile 02.30 arasında trafiğe kapatıldı. Söz konusu kişilerin bir tecavüz nedeniyle haklarında tutuklama emri olduğu tahmin ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!